3 YouTube kanala za lični razvoj
Lifestyle, 17/05/2019

3 YouTube kanala za lični razvoj

U današnjem postu želim s vama da podelim 3 YouTube kanala za lični razvoj. Bilo da želite da unapredite svoj poslovni ili privatni život, verujem da će vam ovi YouTube kanali biti od koristi. Jedno je sigurno, ukoliko volite ovu vrstu video sadržaja izgubićete pojam o vremenu kada jednom kliknete na play dugme.

 

Prvi YouTube kanal koji želim da pomenem jeste kanal Marie Forleo. U pitanju je kanal koji je koncipiran kao tv emisija (Marie TV). Na svom kanalu, Mari se bavi različitim temama koje će vam pomoći u kreiranju idealnog zanimanja, ali i u ličnom razvoju, te unapređenju života. Pored nje u emisiji se pojavljuju i gosti koji su kompetentni da pričaju na određene teme.

 

 

 

Drugi YouTube kanal koji želim da pomenem jeste kanal Dan Lok. Ovaj kanal je za mene bio veliko otkriće. Koji god video da pogledate sigurna sam da ćete poželeti da ih pogledate još. Naime, Den je sa svega 27 godina postao milioner, dok je sa 30 već bio multi milioner. Iz ovog  možete i sami zaključiti da ima da kaže mnogo toga na temu poslovnih uspeha. Međutim, od njega možete naučiti mnogo toga bilo da želite da pokrenete sopstveni biznis ili samo da unapredite kvalitet svog života.

 

 

 

Treći i poslednji YouTube kanal koji želim da pomenem jeste Thomas Frank. U pitanju je kanal koji se bavi produktivnošću. Dakle, ukoliko ste u potrazi za savetima kako lakše učiti, kako se lakše fokusirati, kako se osloboditi loših navika koje utiču na produktivnost i slično, ovo je pravi kanal za vas.

 

 

 

Da li pratite YouTube kanale za lični razvoj? Imate li neku preporuku?

 

Do idućeg posta, veliki pozdrav.

 

Povezani postovi: