Utisci o Yaemina Beauty proizvodima: Blush & Glow Duo i Totally Nude puder za setovanje
Lepota, 29/04/2021

Utisci o Yaemina Beauty proizvodima: Blush & Glow Duo i Totally Nude puder za setovanje

Verujem da ste već upoznati sa činjenicom da se pre nekoliko meseci na tržištu pojavio novi brend šminke, Yaemina Beauty. U današnjem postu želim sa vama da podelim utiske o dva proizvodima ovog brenda koje sam isprobala. U pitanju su Blush & Glow Duo i Totally Nude puder za setovanje

 

Yaemina Beauty


Blush & Glow Duo dolazi, ukoliko se ne varam, u četiri varijante. Moj izbor bila je ona pod nazivom Sweet Storm.


Rumenilo koje dolazi u ovom setu je divne roze boje sa sitnim sjajnim česticama. Ipak, sjaj koji daje ovo rumenilo je vrlo suptilan, te se na licu gotovo i ne primećuje. Tekstura samog proizvoda je vrlo lepa, te se lako nanosi i blenda. Ipak, imajte u vidu da je pigmentacija zaista odlična, te morate biti vrlo pažljivi pri nanošenju (naročito svetlopute devojke) kako ne biste dobili dve roze fleke. S druge strane, upravo zbog jake pigmentacije i mogućnosti doziranja proizvoda smatram da ovo rumenilo može pristajati gotovo svim tonovima kože.

 

Yaemina Beauty Blush & Glow Duo


Nasuprot rumenilu, hajlajter je hladan i prilično svetao, te će najbolje odgovarati upravo svetloputim devojkama. Tekstura je, takođe, divna i vrlo lako možete dozirati proizvod. Naime, ukoliko želite suptilan sjaj koji je pogodan za dnevnu varijantu postićićete ga tako što ćete samo dotaknuti proizvod četkicom i potom naneti na lice. S druge strane, ukoliko želite intenzivan sjaj vrlo lako možete nadograditi proizvod ili nakvasiti četkicu, te dobiti gotovo zaslepljujući efekat.

 

Yaemina Beauty rumenilo i hajlajter


Ono što je karakteristično za ovaj duo jeste da se proizvodi minimalno truse, te da je potrebna vrlo mala količina za jedno nanošenje. Samim tim, ovaj duo će vam trajati zaista dugo.


Kada je reč o postojanosti ovi proizvodi mogu parirati i nekim znatno skupljim. Dakle, postojanost je odlična.

 

Yaemina rumenilo i hajlajter


Totally Nude puder za setovanje dolazi u samo jednoj nijansi (transparentan je). Vrlo je sitno samleven, te pod prstima možete osetiti njegovu svilenkastu teksturu. 


Lepo se prilagođava boji vaše kože pružajući joj dodatnu zaglađenost i mat efekat uz minimalnu količinu proizvoda. Kroz dan će vam vrlo lepo držati šminku na mestu. Naravno, neko sa izrazito masnom kožom će u jednom momentu prosijati, ali to je sasvim normalno kod ovog tipa kože.


Takođe, ne ostavlja brašnjav trag na licu već se vrlo lepo stapa s kožom.

 

Yaemina Beauty Totally Nude puder za setovanje


Ono što bih navela kao manu ovog proizvoda jeste samo pakovanje. Naime, rupice kroz koje izlazi proizvod su prilično velike. Moj savet je da foliju koja prekriva te rupice ne skidate u potpunosti kako biste imali više kontrole prilikom uzimanja proizvoda. Ipak, pakovanje je dovoljno duboko, te prilikom otvaranja, ukoliko ste pažljivi, neće doći do rasipanja proizvoda. 

 

Yaemina proizvodi


Dakle, moji utisci o Yaemina Beauty proizvodima su više nego pozitivni. Smatram da su u pitanju zaista kvalitetni proizvodi. Činjenica da su Blush & Glow Duo i Totally Nude puder za setovanje postali neizostavni deo moje svakodnevne makeup rutine, te da sam druge proizvode ovog tipa zapostavila, govori mnogo.


Redovna cena Blush & Glow Dua je 2099,99 rsd za 2x8g proizvoda, dok je redovna cena Totally Nude pudera za setovanje 1979,99 rsd za 35g proizvoda.


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali neki Yaemina Beauty proizvod? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg javljanja, veliki pozdrav.