Utisci o Wet n Wild Megaglo hajlajteru i Color Icon rumenilu
Lepota, 07/06/2019

Utisci o Wet n Wild Megaglo hajlajteru i Color Icon rumenilu

Nakon što sam isprobala Wet n Wild Color Icon paletu senki odlučila sam isprobam još nešto iz njihovog asortimana. Danas vam donosim utiske o Megaglo hajlajteru i Color Icon rumenilu. Ukoliko vas zanima šta možete očekivati od ovih proizvoda, nastavite da čitate.

 

Wet n Wild hajlajter i rumenilo


Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder - Ovaj hajlajter kod nas dolazi, čini mi se, u dve nijanse. Moj izbor bila je tamnija nijansa koja nosi naziv Precious Petals.


Prvi utisak, nakon isprobavanja ovog hajlajtera na ruci, bio je vrlo pozitivan. Dopali su mi se i sjaj koji pruža i nijansa. Ipak, moram naglasiti da je nijansa zlatkasto-bakarna, te da neće odgovarati devojkama izrazito svetle puti koje žele pun sjaj. Ukoliko pak želite suptilan sjaj koji će samo dati blistavost koži, ovaj hajlajter može lepo izgledati i na svetloj puti.


Tekstura hajlajtera je izuzetno svilenkasta što mi se veoma dopalo. Lako se nanosi i blenda, te nema bojazni da ćete preterati. S druge strane, vrlo lako možete nadograđivati proizvod da biste dobili željeni sjaj.


U sebi sadrži veoma sitan šimer, te imajte u vidu da će vam dodatno naglasiti nepravilnosti na koži ukoliko ih imate. Ono što je, takođe, veoma bitno jeste da se ovaj hajlajter ne trusi, te se neće naći tamo gde ga ne želite.


Kada govorimo o trajnosti ovaj proizvod je i tu položio test budući da na mojoj koži traje ceo dan i to istog inteziteta kao kada ga nanesem.

 

Wet n Wild Megaglo hajlajter


Wet n Wild Color Icon rumenilo - Ovo rumenilo dolazi u nekoliko različitih nijansi. Moj izbor bila je mat nijansa koja nosi naziv Mellow Wine. U pitanju je jedna vrlo specifična, breskvasto-braon, nijansa.


Ono što je ostavilo najjači utisak na mene jeste pigmentacija (na slici se vidi slabije) ovog rumenila. Naime, ovo je najpigmentovanije rumenilo koje sam do sada isprobala. Upravo zbog ove njegove karakteristike morate biti pažljivi prilikom nanošenja kako ne biste napravili fleke na licu.


Ipak, kada naučite da radite s njim i dobro otresete višak sa četkice moćićete da ga prilagođavate svojim potrebama. Za lepo rumene obraze dovoljno je da četkicom samo dotaknete rumenilo, otresete višak i potom nanesete proizvod na lice.


Tekstura je vrlo nežna, svilenkasta (iako manje nego kod hajlajtera) a proizvod se ne trusi. Iako je vrlo pigmentovano lako se blenda, te ćete ukoliko ne preterate previše ipak uspeti da popravite situaciju. S druge strane, iako nisam sigurna koliko je to bitno kod rumenila ovakve pigmentacije (osim ako ne želite da se maskirate u klovna laughing), boja je nadogradiva.


Kada govorimo o trajnosti isti je slučaj kao i kod hjlajtera. Dakle, ovaj proizvod će ceo dan stajati na vašem licu bez gubitka na pigmentaciji.

 

Wet n Wild Color Icon rumenilo


Ono što je zajedničko kod ova dva proizvoda jeste loše, plastično pakovanje. U rumenilu dobijate i četkucu koja je prilično nekorisna i bespotrebna. Međutim, s obzirom na kvalitet proizvoda koji dobijamo, loše pakovanje možemo oprostiti.


Ukoliko pratite blog znate da sam pobornik multifunkcionalnih proizvoda, te nečudi činjenica da sam ova dva proizvoda isprobala u svojstvu senki za oči. Hajlajter izgleda predivno na pokretnom delu kapka i u unutrašnjim uglovima. Pruža oku instant svežinu. Rumenilo se pak pokazalo fantastično kako u pregibu kapka tako i na donjem kapku, ali i kao senka preko celog kapka. Postojanost na očima je, naravno, ceo dan nezavisno od toga da li koristite bazu za senku ili ne.

 

Wet n Wild Megaglo hajlajter i Color Icon rumenilo


Dakle, Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder i Color Icon rumenilo su dva vrlo kvalitetna proizvoda. Hajlajter je za moju put trenutno malo tamniji, međutim dok ne dobijem malo boje koristiću ga kao senku budući da se fantastično pokazao u te svrhe. Kada je reč o rumenilu njega ću nastaviti da koristim kako na licu tako i na očima.


Smatram da su ovi proizvodi među kvalitetnijim dgorerijskim proizvodima.


Redovna cena hajlajtera je 775,00 rsd dok je cena rumenila 509,00 rsd.

 

P.S.

Na Instagram profilu je u toku nagrađivanje. Za više informacija kliknite ovde.

 

Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.

Da li ste isprobali Wet n Wild Megaglo hajlajter ili Color Icon rumenilo? Pišite svoje utiske.

 

Do idućeg javljanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: