Utisci o Urban Decay Born to Run paleti senki
Lepota, 24/02/2020

Utisci o Urban Decay Born to Run paleti senki

Od jesenas je moja makeup kolekcija bogatija za još jednu paletu senki. U pitanju je hvaljena Urban Decay Born to Run paleta. Kako sam imala dovoljno vremena da je detaljno testiram danas vas očekuju moji utisci, te ukoliko vas zanima da li je ova paleta s razlogom na dobrom glasu, nastavite da čitate.

 

Utisci o Urban Decay Born to Run paleti senki


Urban Decay Born to Run paleta dolazi u čvrstom, vrlo kvalitetnom pakovanju. Sama paleta inspirisana je putovanjima, te se na njoj nalaze slike nekih svetskih metropola. U samoj unutrašnjosti nalazi se veliko ogledalo. Paleta je dizajnirana tako da se deo sa ogledalom može u potpunosti presaviti, pa je vrlo praktčna za držanje.


U paleti se nalazi 21 senka. Boje su veoma lepe, te se može reći da je zamisao da vam ova paleta bude dovoljna za mnoštvo različitih izgleda (samim tim i jedina potrebna na putovanjima) zaista realna. U paleti se nalaze nijanse koje su savršene za neki neutralan makeup, ali isto tako sadrži i nijanse kojima možete dodati malo boje i razigranosti svakom izgledu.

 

Born to Run paleta senki - nijanse


Šimeraste nijanse imaju vrlo meku, puterastu teksturu i izuzetno su pigmentovane. Sve nijanse izgledaju vrlo lepo na kapku ukoliko ih nanesete četkicom. Međutim, ukoliko želite da ove seneke zablistaju u svom punom sjaju najbolje je da koristite mokru četkicu ili prst. Uz minimalan trud ćete izblendati i stopiti senke tako da se ne vide jasni prelazi.


Mat senke su nešto tvrđe od šimerastih. Vrlo lako se nanose i blendaju a pigmentacija je odlična. Ove senke je, takođe, moguće vrlo lepo dozirati. Dakle, ukoliko želite slabiji intezitet dovoljno je da dobro otresete četkicu kako na kapku ne bi ostalo previše proizvoda. Ukoliko pak želite jači intezitet boja je nadogradiva, te ćete uz minimalan trud postići ono što ste zamislili.

 

Born to Run Urban Decay paleta


Mana ovih senki jeste to što se šimeraste nijanse neverovatno truse ukoliko ih nanosite suvom četkicom, te je i ovo jedan od razloga zašto je bolje koristiti mokru četkicu ili prst. Mat nijanse se minimalno truse. Ipak, preporuka je da se prvo odradi makeup na očima a potom na licu.


Kada je reč o postojanosti ove senke su se pokazale odlično. Ipak, moram napomenuti da ih nisam koristila bez baze/korektora. Dakle, ono što ja radim jeste da prvo nanesem korektor u vidu baze za senku, zatim setujem kapak a potom prelazim na rad sa senkama. Uz ovakvu pripremu ove senke na mojim kapcima traju čitav dan istog intenziteta i bez uvlačenja.

 

UD Born to Run paleta


Prednosti ove palete:

  • Lepo i praktično pakovanje;
  • Odličan izbor nijansi;
  • Odlična pigmentacija (posebno šimer nijansi);
  • Nadogradiva boja;
  • Lako nanošenje i još lakše blendanje;
  • Boje se lepo stapaju jedna sa drugom;
  • Celodnevna postojanost.

Nedostaci ove palete:

  • Šimer nijanse se previše truse ukoliko ih nanosite suvom četkicom.

 

Urban Decay Born to Run paleta senki je odlična. Ukoliko želite da uložite u jednu kvalitetnu paletu imate moju preporuku da to bude upravo ova. Lep izbor nijansi omogućiće vam da postignete zaista mnogo različitih makeup izgleda. Pored toga tekstura i lakoća rada s ovim senkama je nešto što je mene u potpunosti osvojilo. Tvrdnje da se neka ovakva paleta ne može porediti sa drogerijskim paletama je i s moje strane potvrđena.

 

Born to Run paleta senki


Dakle, ukoliko želite sebe da počastite nekom kvalitetnom paletom a u nedoumici ste odakle krenuti moja preporuka jeste Urban Decay Born to Run paleta (naravno ukoliko nijanse u paleti odgovaraju vama i vašim potrebama). Svakako, pre nego što se odlučite za kupovinu najbolje je da odete u Sephora radnju i potražite tester budući da je ipak potrebno izdvojiti više novca.


Redovna cena ove palete je, ukoliko se ne varam, oko 6600,00 rsd. Ukoliko niste nestrpljivi, sačekajte neko Sephora sniženje i na taj način uštedite nešto novca.


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.

Da li ste isprobali neku Urban Decay paletu senki? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: