Utisci o Trend It Up Natural Glow bronzeru
Lepota, 16/01/2018

Utisci o Trend It Up Natural Glow bronzeru

Trend It Up je brend od kog sam isprobala samo karmine  iz High Shine linije o kojima sam pisala detaljne utiske (ovde). Budući da sam ovim karminima bila veoma zadovoljna, odlučila sam da isprobam još neki njihov proizvod. Izbor je pao na Natural Glow bronzer. Moje utiske o ovom proizvodu pročitajte u nastavku.

 

Trend It Up Natural Glow bronzer

 

Trend It Up Natural Glow bronzer -  Ovaj bronzer dolazi u dve nijanse, 010 i 020. Moj izbor je bila nijansa 010.


Pakovanje je od prilično čvrste plastike i vrlo lepo se zatvara. Kada je u pitanju sam proizvod ono što sam prvo primetila jeste da se ni malo ne trusi. Četkicom ćete pokupiti proizvoda taman koliko vam je potrebno, ni previše, ni premalo.


Samo nanošenje je veoma jednostavno, proizvod se veoma lako blenda i neće vam ostaviti “blatnjav” trag na obrazima što je za mene veoma važno.

U sebi sadrži sitne zlatne čestice koje daju zdrav sjaj koži, te je proizvođač ovaj bronzer s pravom nazvao Natural Glow. Miris mu je veoma blag i neutralan.


Ono što mi se posebno dopada kod ovog proizvoda jeste mogućnost nadograđivanja boje. Veoma lepo se nadograđuje, te sa ovim bronzerom možete postići i suptilan i naglašen izgled, a opet da izgleda prirodno. Upravo zato će odgovarati i različitim tonovima kože. Ukoliko je ovaj bronzer ipak previše svetao za vas, kao što sam već napomenula, ovaj bronzer dolazi i u nijansi 020.


Ukoliko ste čitali neke od prethodnih postova, znate da bronzere volim da nanosim i u vidu senki. Tako ni ovaj bronzer nije bio izuzetak. Stavlja sam ga u pregib ili pak na ceo kapak. Vrlo se lepo ponaša i daje svež i odmoran izgled očima.


Što se tiče trajnosti, u oba slučaja (i na obrazima i na očima) traje ceo dan. Proizvod sadrži 9 grama, a rok mu je 24 meseca od otvaranja.


Konačan utisak o ovom proizvodu je više nego pozitivan. Trenutno samo njega koristim. Ukoliko niste isprobali ovaj proizvod do sada, moja iskrena preporuka je da to učinitie. Sigurna sam da se nećete pokajati.


Redovna cena ovog bronzera je 599,00 rsd u dm drogerijama.


Da li ste isporbale ovaj bronzer? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog javljanja, veliki pozdrav.