Utisci o Too Faced Born This Way The Natural Nudes paleti senki
Lepota, 04/06/2021

Utisci o Too Faced Born This Way The Natural Nudes paleti senki

Ako mene pitate uvek je dobro imati neutralnu paletu senki. Jedna takva paleta pruža zaista puno mogućnosti. U današnjem postu prenosim vam utiske o Too Faced Born This Way The Natural Nudes paleti senki. Ukoliko vas zanima da li je ova paleta vredna ulaganja, nastavite da čitate.

 

Too Faced Born This Way The Neutral Nudes paleta senki


Too Faced Born This Way The Natural Nudes paleta senki dolazi u jednom vrlo lepom i praktičnom pakovanju. Uz to dobijate i mali prospekt gde su predstavljena 4 jednostavna makeupa koje možete rekreirati kada nemate ideju.


Sama paleta sadrži 16 nijansi od kojih 8 mat i 8 šimerastih.


Ono što je karakteristično za ovu paletu jeste to što svaka mat nijansa ima odgovarajuću šimer nijansu, te ukoliko niste sigurni kako da se našminkate dovoljno je da mat nijasnu nanesete u pregib kapka a potom odgovarajuću šimer nijansu na pokretni deo kapka. Takođe, mat nijanse imaju veću gramažu u odnosu na šimer što je odlično budući da se mat nijanse mnogo brže troše.

 

Too Faced Born This Way paleta senki


Mat nijanse su vrlo meke, puteraste, te se vrlo lako nanose i blendaju. Intezitet boje vrlo lako možete kontrolisati budući da je boja nadogradiva. 


Šimer nijanse, takođe, imaju vrlo lepu, meku teksturu. Međutim, ukoliko želite pun intezitet boje imajte u vidu da se ove senke najbolje nanose prstima ili mokrom četkicom. Meni ova činjenica ne smeta budući da je to slučaj sa manje-više svim šimer senkama. S druge strane, na ovaj način možete postići i blagi svetlucajući efekat koji je pogodan za dnevni makeup, ali i intenzivan sjaj pogodan za neki malo smeliji izgled.


Boje u paleti su vrlo korisne. Drugim rečima ova paleta sadrži sve što može da vam padne na pamet kada kažete nude. Od zlatne, preko svedene roze, pa sve do bakarnih i braon nijansi. Pored toga, senke vrlo lepo sarađuju međusobno.

 

Too Faced Born This Way paleta


Što se tiče postojanosti, treba li uopšte napominjati da je vrhunska. Da budem iskrena ništa manje i nisam očekivala. Senke ne mrdaju ceo dan, ne osipaju se i ne uvlače u pregib tokom dana. Intenzitet je identičan tokom celog dana. I sve ovo nezavisno od baze (u mom slučaju to je najčešće korektor).


Za kraj da sumiramo. Prednosti ove palete su:

  • Fantastičan izbor boja;
  • Veća gramaža mat nijansi;
  • Odlična pigmentacija;
  • Nadogradiva boja;
  • Odlična postojanost (nezavisno od baze);
  • Senke se lepo nanose i vrlo lako blendaju;
  • Boje se lepo stapaju jedna sa drugom.


Kada je reč o nedostacima, lično ih ne vidim.

 

Too Faced paleta senki


Dakle, moji utisci o Too Faced Born This Way The Natural Nudes paleti senki su fantastični. Smatram da u ovu paletu zaista vredi uložiti. Ukoliko tražite neku zaista dobru, neutralnu paletu koja će vam pružiti razne mogućnosti s ovom ne možete pogrešiti.


Cena ove palete je, ukoliko se ne varam, oko 6000,00 rsd u Sephora radnjama. Ipak, ukoliko niste nestrpljivi i sačekate neko sniženje možete je naći i za mnogo manje novca.

 

P.S. Od 4. do 6. juna imate 20% popusta u Sephora radnji koja se nalazi u Ušće šoping centru.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali Too Faced Born This Way The Natural Nudes paletu senki? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog posta, veliki pozdrav.