Utisci o Too Faced Born This Way korektoru
Lepota, 21/08/2020

Utisci o Too Faced Born This Way korektoru

Too Faced Born This Way korektor važi za jedan od najboljih korektora. Hvaljen od mnogih šminkera i blogera morao se naći i u mojoj kolekciji. Ukoliko vas zanima kakvi su moji utisci o ovom proizvodu, nastavite da čitate.

 

Too Faced Born This Way korektor


Too Faced Born This Way korektor dolazi u 20 nijansi. Ambalaža je vrlo kvalitetna, elegantna, staklena i sadrži čak 15ml proizvoda. Ukoliko pak niste sigurni da li vredi uloženog novca, ovaj proizvod dolazi i u mini pakovanju koje sadrži 4ml proizvoda (za koju sam se i sama odlučila).


Proizvođač navodi da je u pitanju hidratantan, nadogradiv, multifunkcionalni proizvod koji prekriva nesavršenosti i pogodan je i za konturisanje lica. Takođe, sadrži kokosovu vodu, alpsku ružu i hijaluronsku kiselinu. Pogodan je za sve tipove kože. 


Tekstura ovog korektora je prilično gusta i kremasta, te je potrebna minimalna količina proizvoda kako biste prekrili podočnjake. Dakle, nemojte bespotrebno trošiti proizvd. Kada je reč o ovom korektoru zaista važi ono - manje je više, u suprotnom rizikujete da dobijete cakey efekat koji, priznaćete, nikada ne izgleda lepo.


Prekrivna moć je na zavidnom nivou, korektor se vrlo lako blenda i predivno stapa sa kožom ne isušujući je. I da, zaista ga možete koristiti i za konturisanje lica.


Iako ima potpunu prekrivnu moć na koži izgleda prirodno i ne ostavlja osećaj težine. Kada ga setujete možete biti sigurni da se neće pomeriti čitav dan.

 

Too Faced Born This Way korektor nijanse


Kada su nijanse u pitanju moj izbor su bile nijanse Snow i Natural Beige. Kombinacijom ove dve nijase uvek mogu dobiti odgovarajuću. Ipak, ukoliko ne želite da mešate vrlo lako ćete pronaći svoju nijansu jer je izbor zaista veliki.


Dakle, prednosti Too Faced Born This Way korektora su:

 • Pogodan je za sve tipove kože;
 • Mala količina je potrebna kako biste prekrili sve što želite (samim tim duže će vam trajati od nekih drugih proizvoda ovog tipa);
 • Potpuna prekrivna moć;
 • Prirodna završnica;
 • Ne ostavlja osećaj težine na koži;
 • Pogodan je i za konturisanje lica;
 • Vrlo lako se radi sa njim;
 • Celodnevna postojanost;
 • Veliki izbor nijansi;
 • Velika mililitraža.


Mane ovog proizvoda:

 • Ukoliko preterate sa količinom dobićete cakey efekat (što je, uostalom, slučaj sa svim proizvodima, ali ako baš moram neku manu da navedem... smile).

 

Too Face Born This Way


I za kraj, ako mene pitate Too Faced Born This Way korektor je proizvod u koji zaista vredi uložiti novac. Da li vam je neophodan? To ćete već sami morati da procenite. Činjenica je da će vam čak i mini pakovanje trajati veoma dugo. 


Redovna cena mini pakovanja (4ml) je oko 1500,00 rsd. Za cenu redovnog pakovanja, nisam sigurna.

 
Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali Too Faced Born This Way korektor? Kakvi su vaši utisci?

 


Do idućeg posta, veliki pozdrav.

 

Povezani postovi: