Utisci o The Balm Nude Beach paleti senki
Lepota, 03/07/2019

Utisci o The Balm Nude Beach paleti senki

Ukoliko pratite blog na Instagramu mogli ste videti da je od nedavno The Balm Nude Beach paleta senki deo moje makeup kolekcije. U današnjem postu vas očekuju moji utisci o ovoj paleti, te ukoliko vas zanima nešto više, nastavite da čitate.

 

The Balm Nude Beach paleta senki


The Balm Nude Beach paleta senki dolazi u čvrstom, kartonskom pakovanju koje je vrlo praktično za putovanja budući da nema bojazni da će vam se nešto polomiti. U samoj unutrašnjosti nalazi se veliko ogledalo i mala, dvostrana četkica. Iako su četkice koje dolaze u paletama uglavnom beskorisne ova je solidna. Strana na kojoj se nalazi koso sečena četkica mi je veoma korisna, dok drugu stranu nisam koristila.


Sama paleta sadrži 12 toplih nijansi od kojih je 5 mat, dok preostalih 7 ima šimer/saten završnicu. Ono što mi se ne dopada jeste veličina panova koja je nepraktična kada uzimate proizvod.


Paleta je vrlo lepo osmišljena, te sadrži sve što vam je potrebno kako biste kreirali kako dnevni tako i večernji makeup.

 

The Balm Nude Beach paleta - nijanse


Mat nijanse su nešto tvrđe i kada ih isprobate na ruci možete pomisliti da nisu dovoljno pigmentovane. Međutim, na kapku se zaista lepo ponašaju, od nanošenja, blendanja pa sve do pigmentacije koja je nadogradiva. Ova karakteristika mi se posebno dopada budući da možete postići suptilan izgled, ali i naglašen ukoliko nadogradite boju. S druge strane, upravo zbog ove karakteristike ova paleta je pogodna i za početnike.


Šimer/saten nijanse imaju meku, puterastu teksturu i neverovatno su pigmentovane. Podjednako dobro se nanose i četkicom i prstima s tim da četkicom lakše možete dozirati i nadograđivati boju. Ono što je karakteristično za ove nijanse jeste i to što nema potrebe da kvasite četkicu kako biste dobili bolju pigmentaciju budući da će prsti odraditi identičan posao. 


Ono što moram napomenuti jeste da se ove senke truse, te je preporuka da prvo završite makeup na očima a potom da pređete na ten.


Kada je reč o postojanosti ove senke su se pokazale odlično nezavisno od toga da li koristite bazu (korektor) prethodno ili ne. Senke traju ceo dan na kapcima istog inteziteta i bez uvlačenja.


Dakle, prednosti ove palete su:

  • Lep izbor nijansi;
  • Odlična pigmentacija;
  • Nadogradiva boja;
  • Senke se lako nanose i blendaju;
  • Boje se lepo stapaju jedna s drugom;
  • Celodnevna postojanost;
  • Pakovanje praktično za putovanja.


Nedostaci ove palete su:

  • Senke se truse;
  • Mali panovi.

 

The Balm Nude Beach


Budući da slike ne prikazuju verodostojno svu lepotu ovih senki, pozivam vas da pogledate IGTV video na Instagram profilu gde sam koristila ovu paletu kako bih postigla makeup za posebne prilike.


The Balm Nude Beach paleta senki je odlična paleta. Ukoliko volite nude nijanse i želite da uložite u kvalitetnu paletu, a ipak ne želite da izdvojite 6-7 hiljada koliko biste platili neku paletu u Sephori, smatram da je ova paleta dobro rešenje. S druge strane, ukoliko niste ljubitelj toplih tonova The Balm u svom asortimanu nudi još dve nude palete (Nude Dude i Nude Tude), te sam sigurna da ćete pronaći svoju idealnu kombinaciju.


Ceo The Balm asortiman možete pronaći u odabranim Lilly drogerijama gde uz pomoć testera možete isprobati proizvode budući da je ipak potrebno izdvojiti nešto više novca u odnosu na ono na šta smo navikli kada su u pitanju drogerije. 


Redovna cena ove palete je 4.199,99 rsd za 9,6g proizvoda. Ova paleta se često može naći i na sniženju, te ukoliko niste nestrpljivi smatram da vredi sačekati budući da ćete za pristojne pare dobiti zaista kvalitetnu paletu.


Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.

Da li ste isporbali The Balm Nude Beach ili neku drugu The Balm paletu senki? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: