Utisci o Sephora Colorful Special Effect tečnim senkama
Lepota, 10/12/2020

Utisci o Sephora Colorful Special Effect tečnim senkama

Tečne senke su vremenom postale jedan od meni omiljenih načina za postizanje efektnog makeupa uz minimalno truda i vremena. U današnjem postu pišem vam o Sephora Colorful Special Effect tečnim senkama. Ukoliko vas zanima kakvi su moji utisci, nastavite da čitate.

 

Sephora tecne senke


Sephora Colorful Special Effect tečne senke dolaze, ukoliko se ne varam, u dve varijante, mat i sa šljokicama. Moj izbor bile su dve nijanse koje u sebi sadrže šljokice. U pitanju su nijanse 08 i 10


Nijansa 08 je zelena, međutim ne previše intenzivna. Ukoliko je koristite samostalno na kapku dobićete efekat "mokre" senke dok se šljokice presijavaju sa svakim vašim pokretom (što je naročito primetno na dnevnom svetlu).


Nijansa 10 je prelepa braon - bakarna nijansa koja, za razliku od nijanse 08, ima punu pigmentaciju. Ovu nijansu vrlo lepo možete “dozirati” u smislu intenziteta, te je tako možete blago utapkati i na taj način dobiti vrlo sličan efekat kao i kod nijanse 08. Dakle, na ovaj način će najviše šljokice doći do izražaja. Ukoliko pak želite pun intenzitet dobićete ga u samo jednom potezu. Takođe, pošto se osuši prvi sloj možete dodati još jedan za dodatni intenzitet.

 

Sephora Colorful Special Effect tecne senke


Dakle, u pitanju je jedinstvena formula koja vam omogućava da se igrate i uživate u svakom korišćenju proizvoda.


Senke ne ostavljaju osećaj težine na kapku. Vrlo lako se nanose kako aplikatorom tako i četkicom ili prstima. Ono o čemu treba da vodite računa kada su u pitanju ove senke, naročito ako ih nanosite preko praškastih senki, jeste količina. Naime, ove senke je potrebno naneti u veoma tankom sloju (najbolje tapkajući) kako ne biste pomerili senke ispod. Ukoliko želite veći intenzitet postićićete ga nadogradnjom. Dakle, više tanjih slojeva je ključ.


Kada nanesete ove senke potrebno je da žmurite dok se senke ne osuše kako se ne bi uvukle u pregib kapka. Ne brinite, vrlo brzo se suše. A kada se osuše neće mrdati ceo dan.

 

Sephora Colorful Special Effect


Moji utisci o Sephora Colorful Special Effect tečnim senkama su vrlo pozitivni. Senke su vrlo zanimljive, te omogućavaju vrlo efektnu šminku uz minimalan trud. Ukoliko ste ljubitelj šljokica ove senke su pravi izbor za vas.


Redovna cena ovih senki je, ukoliko se ne varam, oko 1200,00 rsd u Sephora radnjama.

 

Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali Sephora Colorful Special Effect tečne senke? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg posta, veliki pozdrav.