Utisci o Revolution Tammi X Tropical Carnival paleti senki
Lepota, 21/12/2019

Utisci o Revolution Tammi X Tropical Carnival paleti senki

Revolution palete senki važe za najbolje u drogerijskom rangu. Prva koju sam isprobala bila je I Heart Revolution Choco Orange Mini paleta senki s kojom sam prilično zadovoljna. Druga koju sam isprobala je paleta o kojoj vam danas prenosim utiske. U pitanju je Tammi X Tropical Carnival paleta senki. Ukoliko vas zanima šta da očekujete od ove palete, nastavite da čitate.

 

Utisci o Revolution Tammi X Tropical Carnival paleti senki


Revolution Tammi X Tropical Carnival paleta senki predstavlja kolaboraciju Revolution brenda i blogerke Tami Klark. Paleta dolazi u čvrstom plastičnom pakovanju. U samoj unutrašnjosti nalazi se veliko ogledalo koje nekome može biti korisno. 


Sama paleta sadrži 18 senki od kojih je 11 mat, dok preostalih 7 ima šimer završnicu. Ono što mi se veoma dopada jeste i količina koju dobijate po senci a koja iznosi 1g. Dakle, u paleti dobijate 18g proizvoda što je zaista odlično.


Već prema nazivu palete (Tropical Carnival) možete zaključiti da se u njoj nalaze senke jarkih boja poput crvene, plave, zelene i drugih, koje su pogodne za eksperimentisanje. S toga, ova paleta može predstavljati sjajnu dopunu u već postojećoj kolekciji jer joj nedostaju osnovne boje. Ipak, neke mat nijanse dozvoljavaju i nešto smireniji makeup. Jedan takav makeup možete pogledati na mom Instagram profilu u okviru IGTV videa.

 

Revolution Tammi X Tropical Carnival paleta senki


Mat nijanse imaju mnogo mekšu teksturu od šimer nijansi. Međutim, i jedne i druge ostavljaju zaista odličnu pigmentaciju. Kada je nanošenje senki na kapak u pitanju bolje su se pokazale mat senke koje je vrlo lako naneti i izblendati. Šimer nijanse potrebno je naneti mokrom četkicom ili još bolje prstom. Tek tada će se pokazati u punom sjaju. Pored toga, boja je nadogradiva.


Još jedna razlika između mat i šimer nijansi jeste to koliko se truse. Naime, šimer nijanse se ni malo ne truse, dok se mat nijanse pomalo truse. Ipak, mnogo manje od nekih drugih senki.

 

Revolution Tammi X Tropical Carnival paleta, nijanse


Na fotografiji možete videti i nazive senki ukoliko vam je to bitno. Primetićete da se kod nekih nijansi nalazi zvezdica. Nijanse koje imaju zvezdicu proizvođač je deklarisao kao presovane pigmente za lice, te se njihova upotreba ne preporučuje na kapcima. Ipak, verujem da svi oni koji kupe paletu žele da koriste sve nijanse, pa tako i ja. Sve senke sam nanosila na pripremljen kapak (korektor/baza + setovanje) i nisu mi izazvale nikakve neželjene efekte. Ukoliko vas zanima nešto više o ovome, ostavljam vam video u kom je Tami predstavila paletu i gde se dotakla i ove teme.

 


Kada je reč o postojanosti ove senke traju ceo dan potpuno istog inteziteta i bez uvlačenja.


Dakle, prednosti ove palete su:

  • Lep izbor jarkih nijansi (uz neku baznu paletu ne treba vam ništa više);
  • Odlična pigmentacija;
  • Nadogradiva boja;
  • Senke se lako blendaju i stapaju jedna sa drugom;
  • Senke se ne truse (ili vrlo malo truse);
  • Celodnevna postojanost.


Nedostaci ove palete su:

  • Teži rad sa šimer nijansama;
  • Paleti nedostaju osnovne boje, te ukoliko to očekujete možete biti razočarani.

 

Tammi X Tropical Carnival


Moji utisci o Revolution Tammi X Tropical Carnival paleti senki su odlični. Ukoliko ste neko ko koristi samo neutralne tonove a želite da u svojoj makeup kolekciji imate neku paletu s kojom ćete ponekad dodati malo boje, ova paleta može biti idealno rešenje. Ovakvu paletu je zaista teško pronaći, naročito u drogerijama.


Ukoliko niste pogledali IGTV video u kom koristim ovu paletu, pozivam vas da to učinite, te da zapratite blog na Instagramu jer vas uskoro očekuje još jedan video u kom ću koristiti ove senke.


Redovna cena ove palete iznosi 1249,00 rsd u Alexandar Cosmetics prodavnicama ili na njihovom sajtu.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali Revolution Tammi X Tropical Carnival paletu senki? Koji je vaš omiljeni Revolution proizvod? Pišite svoje utiske u komentarima.


Do idućeg posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: