Utisci o Nyx Can't Stop Won't Stop korektoru
Lepota, 06/03/2019

Utisci o Nyx Can't Stop Won't Stop korektoru

Nyx je nedavno na tržište izbacio kolekciju pod nazivom Can’t Stop Won’t Stop. Ova kolekcija sastoji se od korektora, prajmera, tečnog pudera, pudera za setovanje i četkice. Kako mi je ponestalo Maybelline Fit Me korektora o kom ste već imali prilike da čitate na blogu, odlučila sam da isprobam novi Nyx korektor. Ukoliko vas zanima šta možete očekivati od Nyx Can’t Stop Won’t Stop korektora i kakvi su moji utisci, nastavite da čitate.

 

Nyx Can't Stop Won't Stop korektor


Nyx Can’t Stop Won’t Stop korektor dolazi u klasičnom pakovanju od veoma čvrste plastike. Proizvođač navodi da je u pitanju korektor koji pruža potpunu pokrivnu moć sa mat finišom koji traje i do 24h. Pogodan je za prikrivanje nesavršenosti, posvetljivanje i konturisanje lica. Dolazi u čak 24 nijanse.


Aplikator ovog korektora je zakrivljen i veoma precizan, te se proizvod veoma lako nanosi na sve delove lica. Sama tekstura je izuzetno kremasta i gusta a proizvod se lepo stapa s kožom.


Pokrivna moć mu je na zavidnom nivou baš kao što i sam proizvođač navodi. Ipak, najveća pokrivna moć dobija se ukoliko ga nanosite četkicom ili utapkavate prstom. Na ovaj način prekriće vam sve nepravilnosti na koži kao i podočnjake. Ukoliko pak više volite da nanosite korektor sunđerom imajte u vidu da će pokrivna moć biti nešto slabija, ali opet veoma jaka.


Kada je reč o trajnosti ovaj korektor se i tu pokazao odlično. Na mojoj mešovitoj koži (normalna sa masnom t-zonom) stoji ceo dan bez uvlačenja u sitne linije ispod očiju čak i ukoliko ga ne setujem. Upravo zato smatram da ovaj korektor nije pogodan za suvu kožu jer će je samo dodatno isušiti što je negde i bilo za očekivati budući da ima mat finiš.


Pored svoje osnovne namene ovaj korektor se dobro pokazao i za posvetljivanje pojedinih delova lica, te verujem da bi se s odgovarajućom nijansom mogle uraditi i kremaste konture. Takođe, dobar je i kao baza za senke.


Izbor nijansi je veliki, te ćete vrlo lako pronaći savršenu nijansu. Ipak, imajte u vidu da ovaj korektor oksidira, te ukoliko se dvoumite između dve nijanse ipak uzmite svetliju. Moj izbor bila je nijansa 06 - Vanilla.


Jedina zamerka ovom korektoru jeste cena. Naime, redovna cena ovog korektora je 1109,99 rsd što je ipak previše za količinu od 3,5ml proizvoda.

 

Nyx Can't Stop Won't Stop


Dakle, Nyx Can’t Stop Wan’t Stop korektor je jedan zaista sjajan korektor ukoliko tražite visoku pokrivnu moć i ukoliko nemate suvu kožu. Ipak, za svaki dan bih pre izabrala neki laganiji korektor.


Da li ste isprobali nešto iz Nyx Can’t Stop Won’t Stop kolekcije? Pišite svoje utiske.


Do idućeg javljanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: