Utisci o Nivea Essentials BB kremi
Lepota, 26/06/2018

Utisci o Nivea Essentials BB kremi

Kada stigne leto (iako je ovih dana više jesen) svi teže da šminka bude što laganija. Tako mnoge devojke sa teških pudera prelaze na BB kreme koje imaju laganiju formulu. U današnjem postu možete pročitati utiske o Nivea Essentials BB kremi.

 

Nivea BB krema 1


Nivea Essentials BB krema dolazi u Light i Medium to Dark varijanti. Moj izbor bila je Light varijanta.


Proizvođač navodi da ova krema sadrži minerale, bio ulje jojobe, provitamin B5, te da ujednačava ten, prekriva nesavršenosti, čini kožu sjajnom i osigurava hidrataciju kože. Pored toga, ova krema u sebi sadrži zaštitni faktor 20.


Prvo što sam primetila jeste da je otvor na boci zaista lepo urađen, te da kremu možete lepo dozirati. Miris je klasičan Nivea, te je pravo uživanje za sve ljubitelje ovog mirisa. Sama tekstura je prilično gusta ali se lako razmazuje. Moram napomenuti da je ovoj kremi potrebno 2-3 minute da se potpuno upije.


Nivea Essentials BB krema ima laganu ka srednjoj pokrivnoj moći. Lepo ujednačava ten, te prikriva crvenilo i manje nepravilnosti na koži. Ukoliko pak želite da prekrijete neke veće nesavršenosti biće vam potreban korektor. Ne uvlači se u pore i pruža osećaj bogate hidratacije, koža izgleda sveže, te nema osećaja težine na licu.

 

Nivea bb krema 2

 

Kada je reč o trajnosti, ova krema se pokazala solidnom. Na mojoj koži traje ceo dan ukoliko setujem t-zonu dok se bez setovanja vrlo brzo prosijam. Ova krema će, pre svega, odgovarati onima sa suvom kožom budući da sadrži jojoba ulje i da je izuzetno hidratantna. S druge strane, za one sa masnom kožom, ovu kremu nikako ne preporučujem.


Najveći nedostatak Nivea Essentials BB kreme jeste izbor nijansi. Naime, iako sam izabrala Light varijanutu koja bi trebalo da odgovara osobama svetle puti, to nije slučaj. I pored toga što je Light, ova nijansa je previše tamna. Uz to, ova krema ima rozi podton, što predstavlja dodatni problem.


Cena ove BB kreme je 739,00 RSD za 50ml proizvoda.


Dakle, konačan utisak o Nivea Essentials BB kremi jeste da je ovo odlična krema za suvu i mešovitu kožu, međutim, zbog izbora nijansi teško da možete pronaći savršenu nijansu za sebe. Stoga, ostaje samo da se nadamo da će Nivea uvrstiti još neke nijanse u svoj asortiman.

 


Da li ste probali Nivea Essentials BB kremu? Kakvi su vaši utisci? Imate li preporuku za neku BB kremu?


Do narednog čitanja, veliki pozdrav.

 

 

 

 

Povezani postovi: