Utisci o Nature Box šamponu i regeneratoru za kosu
Lepota, 01/08/2019

Utisci o Nature Box šamponu i regeneratoru za kosu

Prethodna dva meseca sam koristila Nature Box šampon i regenerator za kosu. U današnjem postu vam prenosim svoje utiske, te ukoliko vas zanima šta da očekujete od ovih proizvoda, nastavite da čitate.

 

Nature Box sampon i regenerator


Nature Box u svojoj ponudi ima četiri vrste šampona i regeneratora za kosu. Zajednička karakteristika kod svih linija jeste to što sadrže 100% hladno ceđeno ulje. U zavisnosti za koju liniju se odlučite zavisi koje ulje sadrže proizvodi. Pored toga, ovi proizvodi su veganski, te ne sadrže sulfate, silikone i parabene.


Moj izbor bila je linija koja obećava sjajnu, meku i negovanu kosu. Sadrži hladno ceđeno ulje kajsije, vitamine i antioksidant. Dolazi u karakterističnoj narandžastoj ambalaži. 


Nature Box šampon ima prijatan, ali prilično jak miris, te će onima koji ne vole jake mirise biti potrebno neko vreme kako bi se navikli na njega. Miris se zadržava u kosi nakon pranja, ali nešto slabijeg inteziteta.


Sam proizvod je providne boje i vodenkaste teksture. Za jedno šamponiranje dovoljna je vrlo mala količina. Šampon je vrlo blag i nežan, lepo peni i ostavlja kosu čistom a da pri tome kosa ne škripi pod prstima. Iako u sebi sadrži ulje, ovaj šampon ne masti kosu.


Već nakon nekoliko pranja primetila sam da mi je kosa znatno sjajnija, meka i lepršava.

 

Nature Box sampon i regenerator za kosu 


Nature Box regenerator ima dosta jači i nekako agresivniji miris od šampona. Nakon pranja ovaj miris se zadržava u kosi i to vrlo intenzivno. Dok mi miris šampona u kosi nakon pranja nije smetao (u slučajevima kada sam koristila samo šampon iz ove linije), u kombinaciji sa regeneratorom  mi je u početku veoma smetao. Vremenom sam se navikla, te više nemam taj problem. Međutim, ukoliko ne volite jake mirise ovaj regenerator možda i nije najbolji izbor za vas.


Proizvod je bele boje, srednje gustine, rekla bih kao i većina regeneratora za kosu. Ipak, ovaj regenerator mojoj kosi pruža bolju negu od nekih drugih koje sam isprobala. Naime, razlog zašto sam godinama unazad koristila isključivo maske za dodatnu negu jeste taj što nisam pronašla regenerator koji će mi pružiti negu kakvu želim.


Ono kako ja koristim ovaj proizvod jeste da ga nanesem na kosu, sačekam nekoliko minuta, a zatim ga detaljno isprem. Kosa je nakon njega negovana, sjajna i lako se rasčešljava. Ipak, moram napomenuti da iako ovaj regenerator mojoj kosi pruža bolju negu, to i dalje nije nega kakvu će vam pružiti maska za kosu. Meni se najbolje pokazalo da kombinujem ovaj regenerator i masku. Dakle, dva-tri pranja koristim regenerator, a zatim jednom masku za kosu.


U svojoj ponudi Nature Box ima i maske koje prate liniju šampona i regeneratora. Međutim, kako nisam isprobala ovaj proizvod, ne mogu vam ništa više reći o njemu.


Moji utisci o Nature Box šamponu i regeneratoru za kosu su vrlo pozitivni. Sve što je proizvođač obećao to ovi proizvodi i pružaju. Jedina mana jeste izuzetno intenzivan mirs koji, nažalost, može mnoge da odbije.


Redovna cena Nature Box šampona je 579,99 rsd za 385ml, dok je redovna cena Nature Box regeneratora 345,99 rsd za 385ml.

 

Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.

Da li ste isprobali nešto od Nature Box proizvoda? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: