Utisci o Maybelline Total Temptation maskari
Lepota, 18/04/2018

Utisci o Maybelline Total Temptation maskari

Proleće je period kada mnogi brendovi predstavljaju svoje nove kolekcije i proizvode. Tako ni Maybelline nije izuzetak. Ovog proleća je konačno i kod nas stigla Maybelline Total Temptation maskara. Kakvi su moji utisci, pročitajte u nastavku.

 

Prvo što ćete primetiti jeste da Total Temptation maskara dolazi u novom pakovanju koje je potpuno netipično za Maybelline. U pitanju je pakovanje u nežno pastelnoj boji sa crnim detaljima. Međutim, mnogo važnije je da li je ova maskara opravdala očekivanja?

 

Maybelline Total Temptation maskara

 

Proizvođač tvrdi da ova maskara pruža zavodljiv volumen koji je nadogradiv, čini trepavice izuzetno gustim i mekim, te se lako nanosi i ne ostavlja grudvice. Pored toga formula je kremasta i sadrži ekstrakt kokosa.

 

Za razliku od većine, ova maskara ima veoma prijatan i blag miris. Iako bi se očekivalo da miriše na kokos koji sadrži u sebi, to nije slučaj.

 

Sama tekstura Total Temptation maskare je zaista kremasta. Niti je previše tečna, niti je previše suva već nekako taman, te se lako nanosi.

 

Moram priznati da prilikom prvog nanošenja nisam bila nešto previše oduševljena. Činilo mi se da mojim trepavicama daje gustinu, ali ne i dužinu. Međutim, kako je vreme odmicalo i kako sam počela da se navikavam na nju, sve mi se više dopadala.

 

Sa prvim slojem Total Temptation maskara mojim trepavicama pruža zaista lepu gustinu, dok sa drugim slojem trepavice dobijaju i lepu dužinu. Pored toga, ova maskara ne slepljuje trepavice već ih lepo rasčešlja, ne ostavlja grudvice, ne trusi se i ne razmazuje.

 

Jedina zamerka koju imam jeste viličina četkice. Naime, četkica je prilično velika, te morate biti pažljivi prilikom nanošenja. Ja spadam u onu grupu koja se veoma često zamaže čak i kada je četkica manja, te mi se sa ovom to redovno dešava. Međutim, efekat koji mi pruža ova maskara je fantastičan, te ovu manu mogu da zanemarim u slučajevima kada imam više vremena. Ukoliko žurim, ova maskara mi neće biti prvi izbor. S druge strane, ovu manu možemo pripisati i mojoj nespretnosti. Onima koji su spretniji od mene prilikom nanošenja maskare ili vole veće četkice ovo neće predstavljati problem.

 

Redovna cena Maybelline Total Temptation maskare je oko 950,00 rsd ako se ne varam. Međutim, trenutno je možete naći po sniženoj ceni od 649,99 rsd.

 

Maybelline Total Temptation maskara 1

 

Konačan utisak o Maybelline Total Temptation maskari je pozitivan. Mojim trepavicama pruža sve što očekujem od jedne maskare. Maybelline je još jednom pokazao zašto su njihove maskare toliko hvaljene.

 

Da li ste probali Maybelline Total Temptation maskaru? Kakvi su vaši utisci?

 

Do narednog čitanja, veliki pozdrav.

 

 

 

Povezani postovi:

Utisci o Trend It Up Natural Glow bronzeru

Moja kućna spa rutina

Istaknite prirodnu lepotu vaših očiju uz pomoć Max Factor proizvoda