Utisci o Maybelline Snapscara maskari
Lepota, 03/04/2019

Utisci o Maybelline Snapscara maskari

Maybelline je nedavno na tržište izbacio maskaru pod nazivom Snapscara. U današnjem postu saznaćete kakvi su moji utisci, te ukoliko vas zanima nešto više o ovoj maskari nastavite da čitate.

 

Maybelline Snapscara maskara


Maybelline Snapscara dolazi u pravougaonoj ambalaži. Proizvođač navodi da je u pitanju maskara koja će trepavicama dati bogat volumen bez grudvica, te se neće trusiti ili razmazivati tokom dana. Glavna odlika ove maskare jeste lakoća nanošenja i uklanjanja, te otuda i naziv Snapscara (in a snap).


Snaspcara kod nas dolazi u dve nijanse: 01 Pitch Black i 02 Black Cherry. Moj izbor bila je nijansa 02. U bočici ova nijansa izgleda braon s primesama bordo, međutim prilikom skidanja maskare primetićete da sadrži i ljubičastu boju. Ipak, ovo ne treba da vas plaši budući da ova boja trepavicama daje prirodan izgled. Dakle, nećete dobiti intenzivno crne trepavice kao sa nijansom 01 koja je potpuno crna već blagu, prirodnu boju.

 

Utisci o Maybelline Snapscara maskari


Tekstura ove maskare je, rekla bih, kremasta. Niti je previše suva, niti previše tečna već nekako taman. Na četkici ostaje proizvoda onoliko koliko vam je potrebno.


Sama četikica je od prirodnog vlakna, zakrivljena sa dužim i kraćim čekinjama. Vrlo lepo rasčešljava trepavice a da ih pri tome ne slepljuje i ne ostavlja grudvice.


U samo jednom sloju ova maskara daje veoma lepu dužinu, dok vam je za gustinu potreban još jedan sloj. Ipak, nemojte čekati da se maskara u potpunosti osuši kako biste dodali drugi sloj jer će vam u tom slučaju ostati grudvice na trepavicama koje će se trusiti u toku dana.


Iako proizvođač navodi da se ova maskara veoma lako nanosi, moram priznati da me iznenadila lakoća i brzina nanošenja. Uz minimalno truda dobićete zaista lep efekat na trepavicama, te je ova maskara idealno rešenje kada ste u žurbi.


Postojanost Maybelline Snapscara maskare je odlična. Kako je proizvođač naveo da je dovoljna samo mlaka voda kako bi se ova maskara skinula očekivala sam da će se razmazivati u toku dana, međutim to nije slučaj.


Kada je reč o skidanju ove maskare zaista je dovoljna samo mlaka voda i tufer kojim ćete ukloniti ostatke. Ova činjenica pak ne igra veliku ulogu kada je moja rutina skidanja šminke u pitanju budući da šminku ne volim da skidam samo vodom.

 

Maybelline je ovom maskarom još jednom potvrdio zašto su njihove maskare toliko hvaljene. Međutim, imajte na umu da s ovom maskarom nećete dobiti dramatičan već potpuno prirodan efekat.

 

Maybelline Snapscara


Dakle, moji utisci o Maybelline Snapscara maskari su pozitivni. U pitanju je jedna vrlo korektna maskara. Ukoliko ste u potrazi za maskarom koja će vam omogućiti brzo i lako nanošenje, te lep i prirodan izgled trepavica ova maskara je odličan izbor. Efekat koji ova maskara pruža se donekle može uporediti s Max Factor 2000 Calorie maskarom, te verujem da ćete, ukoliko volite ovu maskaru, voleti i Maybelline Snapscara maskaru.


Redovna cena ove maskare je 829,99 rsd za 9,5ml proizvoda.

 

Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.

Da li ste probali Maybelline Snapscara maskaru? Pištie svoje utiske.


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: