Utisci o Maybelline Fit Me korektoru
Lepota, 23/05/2018

Utisci o Maybelline Fit Me korektoru

Maybelline Fit Me je korektor koji se na velika vrata i na radost mnogih devojaka nedavno vratio na naše tržište. Budući da ga nisam probala prvi put kada je bio dostupan kod nas odlučila sam se da mu ovg puta pružim priliku. Tim pre što je ovaj korektor veoma hvaljen. U nastavku vas očekuju moji utisci o ovom korektoru.

 

Maybelline Fit Me korektor


Maybelline Fit Me korektor dolazi u potpuno jednostavnoj a opet elegantnoj ambalaži. Sadrži 6,8ml proizvoda dok je rok trajanja 6 meseci od otvaranja. Sam aplikator je veoma mali i precizan, te se proizvod lako nanosi na sve delove lica.


Tekstura ovog korektora je kremasta (ni previše retka, ni previše gusta) i veoma lagana. Lepo se stapa sa kožem i ne ostavlja osećaj težine ili zatezanja. Prekrivna moć mu je na zavidnom nivou što, moram priznati, nisam očekivala. Podočnjake će prekriti bez problema, pa čak i neke manje nepravilnosti iako to nije njegova namena.


Ono što verujem da sve najviše zanima jeste da li se ovaj korektor uvlači u pore? Moj odgovor na ovo pitanje je da zavisi od tipa kože. Smatram da je ovaj korektor pravo rešenje prvenstveno za devojke sa suvom kožom, te da vam se, ukoliko imate ovaj tip kože, neće uvalčiti u pore. Na mojoj mešovitoj koži se, takođe, veoma lepo ponaša i ne uvlači ukoliko ga setujem. Ako ga pak ne setujem zna pomalo da se uvuče. Međutim, meni ovo ne smeta budući da je to vrlo malo i da se da rešiti tako što ga dodatno utapkam prstima. Ipak, nisam sigurna da li će odgovarati nekome sa izrazito masnom kožom.


Kada je trajnost u pitanju, ovaj korektor se i tu pokazao sjajno. Na mom licu traje ceo dan.

 

Utisci o Maybelline Fit Me korektoru


Moji utisci o Maybelline Fit Me korektroru su sjajni. Odlična moć prekrivanja i prirodan izgled bez osećaja težine su ono što tražim od korektora a što ovaj definitivno pruža. S moje strane sve preporuke. Sigurna sam da se nećete pokajati ukoliko se odlučite baš za ovaj korektor.


Da li koristite Maybelline Fit Me korektor? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

 

Povezani postovi:

Utisci o L'Oreal Paris Paradise Extatic maskari

Makeup proizvodi koji su obeležili mesec januar

Omiljeni tečni mat karmini u drogerijskom rangu