Utisci o Maybelline Falsies Lash Lift maskari
Lepota, 25/04/2020

Utisci o Maybelline Falsies Lash Lift maskari

Nedavno se na našem tržištu pojavila Maybelline Falsies Lash Lift maskara. Poznato je da Maybelline maskare važe za jedne od najboljih, te da s njima nema puno greške. Ukoliko vas zanima da li je isti slučaj i sa ovom maskarom i kakvi su moji utisci, nastavite da čitate.

 

Maybelline Falsies Lash Lift maskara


Maybelline Falsies Lash Lift maskara dolazi u srebrnoj ambalaži sa ljubičastim detaljima. Proizvođač navodi da je reč o maskari koja će izdužiti, podići i uviti trepavice, te da će biti postojana tokom čitavog dana. Takođe, pogodna je za osobe sa osetljivim očima i one koji nose sočiva.


Tekstura ove maskare je neka zlatna sredina, niti je suva niti je previše tečna već nekako taman. 


Na četkici ostaje proizvoda onoliko koliko vam je potrebno, dok sama četkica omogućava lako rasčešljavanje bez slepljivanja. 

 

Maybelline Falsies Lash Lift maskara - četkica


Prvi sloj ove maskare ne radi ništa posebno. Naime, ukoliko se odlučite da nanesete samo jedan sloj dobićete blago definisane, prirodne trepavice. S drugim slojem dobićete znatno bolji efekat. Trepavice će biti lepo rasčešljane, blago podignute i dobiće na dužini. Za dnevni makeup sasvim dovoljno ako mene pitate. 


Međutim, sa trećim slojem ova maskara pokazuje svoj pun potencijal i potvrđuje navode proizvođača. Dakle, nakon trećeg sloja trepavice ne samo da će dobiti dužinu već i gustinu, biće podignute, uvijene i intenzivno crne.


Budući da za svoje trepavice koristim uvijač kako bih bila u potpunosti zadovoljna, moram reći da sa ovom maskarom u tri sloja nemam potrebu za uvijenjem.  


Ipak, ono o čemu treba voditi računa jeste da, ukoliko nanosite više slojeva, s ovom maskarom treba malo brže raditi budući da se veoma brzo suši kada je nanesete na trepavice. Ukoliko budete predugo čekali između slojeva vrlo verovatno ćete kao rezultat dobiti grudvice na trepavicama što niko ne želi.

 

Postojanost Maybelline Falsies Lash Lift maskare je odlična. Ne kruni se i ne razmazuje kroz dan. 

 

Maybelline Falsies Lash Lift

 

Dakle, prednosti ove maskare su:

  • Lepo rasčešljava trepavice;
  • Ne slepljuje trepavice i ne stvara grudvice ukoliko ne nanosite na već potpuno suv prethodni sloj;
  • Ne kruni se u toku dana;
  • Odlično produžava trepavice;
  • Odlično podiže i uvija trepavice;
  • Ostavlja intenzivno crnu boju.


Nedostaci ove maskare su:

  • Za pun efekat potrebna su tri sloja maskare (što meni lično i nije neki nedostatak, ali nekome može biti).


Moji konačni utisci o Maybelline Falsies Lash Lift maskari su odlični. Za vrlo kratko vreme ova maskara je ušla u mojih top 3 što, verujem, dovoljno govori. Izuzetno sam zadovoljna efektom koji pruža mojim trepavicama. Sa ovom maskarom možete dobiti od prirodnih preko blago definisanih do vrlo definisanih trepavica što malo koja maskara omogućava. Maybellin je još jednom potvrdio da se o njihovim maskarama s pravom toliko priča.


Redovna cena ove maskare je, ukoliko se ne varam, oko 1000,00 rsd za 9,6ml proizvoda. Međutim, trenutno je možete pronaći po sniženoj ceni od 749,99 rsd u Lilly drogerijama.


Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.


Da li ste isprobali novu Maybelline Falsies Lash Lift maskaru? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg javljanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: