Utisci o Max Factor Miracle Second Skin tečnom puderu
Lepota, 29/06/2021

Utisci o Max Factor Miracle Second Skin tečnom puderu

Od kada se pojavio na tržištu o Max Factor Miracle Second Skin tečnom puderu sam čula samo reči hvale. Kako sam nedavno bila u potrazi za nekim novim, laganim puderom koji će zadovoljiti moje potrebe na svakodnevnom nivou, odlučila sam se da isprobam upravo ovaj puder. Ukoliko vas zanima kakvi su moji utisci o ovom proizvodu, nastavite da čitate.

 

Max Factor Miracle Second Skin tečni puder


Max Factor Miracle Second Skin tečni puder dolazi u praktičnom pakovanju sa pumpicom. 


Proizvođač navodi da je reč o vrlo laganoj formuli koja prekriva nesavršenosti i izjednačava ton kože istovremeno hidrirajući je i štiteći od spoljnih uticaja. Sadrži SPF 20, kao i antioksidantni kompleks koji otklanja reaktivne vrste kiseonika i pomaže u zaštiti od foto starenja. 


Miracle Second Skin puder ima srednje gustu teksturu i vrlo se lako radi sa njim. Licu pruža prirodan i zdrav izgled i, baš kao što mu ime kaže, efekat druge kože. Završnica mu je sjajna, a osećaj koji ostavlja na koži je zaista lagan i vrlo prijatan.

 

Max Factor Miracle Second Skin puder


Prekrivna moć mu je prilično slaba. Dakle, nemojte očekivati od ovog pudera da će vam prekriti sve nedostatke na koži. Za to će vam ipak biti potreban korektor ukoliko koristite ovaj puder. Ukoliko želite da nadogradite ovaj puder i to je moguće, ali opet ne očekujte da ćete dobiti puno veće prekrivanje.


Za celo lice biće vam potrebne 2-3 pumpice proizvoda. Najlepši efekat ćete dobiti ukoliko ga prvo nanesete četkicom a potom utapkate blenderom. Ukoliko se ipak odlučite da ga nanosite samo blenderom imajte u vidu da će vam blender “pojesti” dosta proizvoda, te da ćete na ovaj način dobiti još slabije prekrivanje.


Verujem da vas sve zanima kom tipu kože je namenjen ovaj puder. Rekla bih da će se najbolje ponašati na normalnoj ka suvoj koži. Ipak, ukoliko imate masnu ili mešovitu kožu nemojte biti razočarani. Ukoliko dobro setujete delove koji vam se maste ovaj puder će i na takvoj koži trajati gotovo čitav dan. Primer za to je i moja meštovita koža (normalna sa masnom t-zonom), na kojoj se ovaj puder vrlo malo pomeri kroz dan.


Najveća mana ovog pudera jeste izbor nijansi. Naime, na fotografiji možete videti da je moj izbor bila nijansa 03-Light koja je ujedno i najsvetlija nijansa koju sam uspela da pronađem, a koja mi je ipak tamnija u zimskom periodu. Dakle, svetlopute devojke će imati problem da nađu odgovarajuću nijansu.

 

Max Factor Miracle Second Skin


Moji utisci o Max Factor Miracle Second Skin tečnom puderu su odlični. Reč je o puderu koji je idealan izbor za svakodnevnu upotrebu. Zaista lepo ujednači ten ne dajući osećaj maske na licu. Naprotiv, nećete ga ni osećati kroz dan. Smatram da je ovaj puder pravi izbor za sve ljubitelje laganih tečnih pudera koji ostavljaju prirodan efekat na licu. S druge strane, ako ste neko ko voli veće prekrivanje ovaj puder zaobiđite.


Redovna cena ovog pudera je 1.655,99 rsd za standardnih 30ml proizvoda.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.

Da li ste isprobali Max Factor Miracle Second Skin tečni puder? Kakvi su vaši utisci?

 


Do idućeg posta, veliki pozdrav.