Utisci o Max Factor Colour Elixir Cushion sjaju za usne
Lepota, 21/08/2018

Utisci o Max Factor Colour Elixir Cushion sjaju za usne

Praktičnost je veoma bitna kada govorimo o dnevnom makeupu. Proizvodi koji nam skraćuju vreme nanošenja, te se lako mogu popraviti u toku dana su nešto što svi volimo. Kada razmišljam za koji makeup proizvod mi je ova praktičnost najbitnija nekako se uvek nameće da je to karmin. Usled jela i pića boja s usana u toku dana izbledi ili se čak potpuno skine. Zato nam je bitno da imamo neki proizvod koji možemo da popravimo u svakom momentu i to bez ogledala. Danas vam donosim utiske upravo o jednom takvom proizvodu. Naime, reč je o Max Factor Colour Elixir Cushion sjaju za usne.

 

Max Factor Lip Cushion


Max Factor Colour Elixir Cushion sjaj za usne dolazi u 6 nijansi. Pakovanje je veoma lepo i praktično. Boja tubice je u nijansi samog sjaja dok je poklopac zlatne boje. Aplikator je sunđerast, te pruža osećaj prijatnosti prilikom nanošenja.


Proizvođač navodi da ovaj sjaj pruža negu i daje boju u samo jednom potezu. Sadrži hranljive sastojke poput mineralnih ulja, vazelina i vitamina E.


Po nanošenju proizvoda prvo što sam primetila jeste, upravo, to da pruža bogatu hidrataciju i da ima veoma prijatan miris. Što se tiče same boje, moram priznati da pri prvom nanošenju nisam bila previše oduševljena. Ipak, ovo možemo pripisati i nijansi koju sam izabrala (025 - shine in glam) a koja je vrlo slična boji mojih usana. Međutim, već sa drugim slojem intezitet boje se pojačao. Dakle, u zavisnosti od toga koliko slojeva nanesete zavisi i intezitet boje.

 

Max Factor


Ono što je verujem svima veoma bitno, pa tako i meni jeste da se ovaj sjaj ne lepi i da se ne razliva. Ovo je naročito važno u ovo doba godine kada su visoke temperature.


Što se tiče postojanosti jasno je da ne možete očekivati dugotrajan efekat. Na mojim usnama se zadržava 1-2 sata ukoliko ne jedem. Međutim, nakon svakog obroka moraćete ponovo da nanesete proizvod na usne što i nije neki problem ako uzmemo u obzir da se veoma lako nanosi, te da vam za to nije potrebno ogledalo.


Max Factor Colour Elixir Cushion sjaj za usne se pokazao kao jedan zaista kvalitetan proizvod. Ovaj proizvod je idealno rešenje za ove letnje dane kada svi izbegavaju previše šminke. Uz ovaj sjaj i malo maskare možete postići lep efekat. Međutim, ovaj sjaj će biti odlično rešenje i za zimski period budući da pruža bogatu negu koja je zimi neophodna.


Redovna cena ovog proizvoda je oko 1200,00 rsd za 7ml proizvoda. Međutim, do kraja avgusta Max Factor ima popust na ceo asortiman u DM i Lilly drogerijama. Ukoliko kupite jedan Max Factor proizvod ostvarujete popust od 25% dok za dva ili više kupljenih proizvoda ostvarujete popust od 40%.

 

Max Factor Colour Elixir Cushion sjaj za usne


Dakle, utisci o Max Factor Colour Elixir Cushion sjaju za usne su vrlo pozitivni, te imate sve preporuke da probate ovaj proizvod ukoliko to do sada niste učinili.


Da li ste probali Max Factor Colour Elixir Cushion sjaj za usne? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

 

Povezani postovi: