Utisci o L’Oreal True Match tečnom puderu
Lepota, 03/01/2019

Utisci o L’Oreal True Match tečnom puderu

L'Oreal True Match tečni puder je veoma hvaljen. Međutim, pored toliko kvalitetnih proizvoda na tržištu nekako sam ga uvek zaobilazila. Nedavno sam odlučila da je vreme da isprobam ovaj proizvod, te se tako našao u mojoj makeup kolekciji. Dakle, ukoliko vas zanima kakvi su moji utisci o L'Oreal True Match tečnom puderu, nastavite da čitate.

 

Loreal True Match tecni puder


L'Oreal True Match tečni puder - dolazi u staklenoj ambalaži s pumpicom. Proizvođač navodi da je u pitanju proizvod koji se savršeno stapa s bojom i teksturom vaše kože. Lako se blenda, te po nanošenju ne ostavlja vidljive prelaze. Takođe, sadrži SPF 17 i pruža hidrataciju 24h.


Tekstura ovog proizvoda je malo tečnija. Puder se lepo i ravnomerno nanosi, te se brzo suši kada ga jednom stopite s kožom. Licu će dati prorodan, svež izgled bez osećaja težine.


Ono što je zanimljivo jeste da ovaj puder u sebi sadrži sitne zlatne čestice koje se na koži ne primećuju. Ukoliko ste čitali moje utiske o Max Factor Radient Lift tečnom puderu primetićete da se ista karakteristika javlja i kod njega.


Kada govorimo o pokrivnoj moći L'Oreal True Match tečnog pudera ona je blaga ka srednjoj. Za celo lice će vam biti potrebna 1,5 do 2,5 pumpice u zavisnosti od efekta koji želite da postignete. Ipak, za veće nepravilnosti moraćete koristiti korektor.


Izbor nijansi je veoma lep. Ono što mi se posebno dopada jeste činjenica da kod svake nijanse na vrhu poklopca stoji oznaka koja vam govori za koji podton kože je namenjena. N označava neutralni podton, W topli podton, dok je C rezervisano za hladni podton kože.


Smatram da ovaj puder neće odgovarati izrazito masnoj koži. Na mom licu ovaj puder se zaista lepo ponaša i traje čitav dan bez prosijavanja i uvlačenja u pore. Ipak, moram naglasiti da ja blago setujem t-zonu koja je masna, te da je ovaj problem mnogo manji u zimskom periodu. Verujem da ću se u letnjim mesecima uz ovaj kao i bilo koji drugi puder ipak malo prosijati.

 

Loreal True Match puder

 

Dakle, moji utisci o L'Oreal True Match tečnom puderu su pozitivni. U pitanju je jedan lagan puder za svaki dan koji neće stvoriti osećaj težine i koji neće zapušiti pore. Ukoliko ipak volite potpunu pokrivnu moć ili vam treba puder za neku specijalnu priliku ovaj možda nije pravi izbor.

 

Redovna cena ovog pudera je, ukoliko se ne varama, oko 1600,00 rsd za standardnih 30ml proizvoda.

 

Da li ste isprobali L'Oreal True Match puder? Pišite vaše utiske.

 

Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: