Utisci o L'Oreal Paris Volumissime x5 maskari
Lepota, 20/06/2019

Utisci o L'Oreal Paris Volumissime x5 maskari

Nedavno je L’Oreal Paris Volumissime x5 maskara postala deo moje makeup kolekcije. Budući da je ovo bila jedna impulsivna kupovina, nisam puno očekivala od nje. Kako se pokazala ova maskara i kakvi su moji utisci, saznaćete u nastavku.

 

L'Oreal Volumissimo x5 maskara


L'Oreal Paris Volumissime x5 maskara obećava besprekoran volumen bez grudvica. Maskara je obogaćena ceramidom R koji jača trepavice i čini ih otpornijim. Oftamološki je ispitana.


Četkica je klasična, srednje veličine, te lepo možete prići samom korenu trepavica. Ipak, imajte u vidu da na četkici ostaje previše proizvoda, te je potrebno da uklonite višak.


S druge strane tekstura ove maskare je prilično vodenkasta, te morate biti pažljivi prilikom nanošenja dok se malo ne osuši kako ne biste slepili trepavice. U samo jednom sloju dobićete lepo rasčešljane trepavice i vrlo lepu dužinu. U drugom sloju dobićete i gustinu, ali i još dužine.

 

L'Oreal maskara


Kako vam maskara ne bi napravila grudvice potrebno je da sačekate da se prvi sloj osuši (ali ne u potpunosti) da biste naneli drugi sloj. Ukoliko odmah nanesete i drugi sloj ova maskara će napraviti grudvice koje niko ne želi.


Boja koju ova maskara ostavlja na trepavicama je vrlo intenzivna crna što mi se dopada. Ono što mi se još dopada jeste to što se ova maskara ne kruni i ne razmazuje kroz dan.


Ukoliko ste šminku navikli da skidate samo s micelarnom vodom moram napomenuti da će ova metoda samo napraviti crne kolutove oko očiju. S druge strane, mleko za skidanje šminke se pokazalo vrlo efikasno.


Dakle, prednosti ove maskare su:

 • Intenzivna boja;
 • Dobra četkica;
 • Lepo rasčešlja trepavice;
 • Ne slepljuje trepavice i ne stvara grudvice ukoliko ste pažljivi;
 • Ne kruni se u toku dana;
 • Odlično produžava trepavice.


Mane ove maskare su:

 • Vodenkasta tekstura;
 • Ostavlja više proizvoda na četkici nego što je potrebno;
 • Vreme nanošenja koje je potrebno uložiti da ne biste slepili trepavice i napravili grudvice;
 • Teže se uklanja s micelarnom vodom;
 • Daje osrednju gustinu trepavicama.

 

L'Oreal Volumissimo maskara


Moji konačni utisci o L'Oreal Paris Volumissime x5 maskari su pozitivni. Veoma sam zadovoljna efektom koji pruža mojim trepavicama što mi je negde i najbitnije kada ocenjujem neku maskaru. Međutim, ukoliko od maskare tražite da vam pre svega daje gustinu a tek onda i dužinu, ovo nije maskara za vas.


Redovna cena ove maskare, ukoliko se ne varam, je oko 700,00 rsd za 7,5ml proizvoda.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.

Da li ste isprobali L'Oreal Paris Volumissime x5 maskaru? Kakvi su vaši utisci?

 


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

Povezani postovi: