Utisci o L'Oreal Paris Paradise Extatic maskari
Lepota, 02/01/2018

Utisci o L'Oreal Paris Paradise Extatic maskari

Maskara je nezaobilazni deo makeup izgleda svih devojaka, pa čak i onih koje vole minimalnu količinu šminke na svom licu. Ova činjenica i ne čudi s obzirom da maskra zaista napravi veliku razliku na našem licu i nekako zaokruži celu priču.

Međutim, pronaći pravu maskaru ponekad je veliki izazov. Danas vam donosim moje utiske o L’Oreal Paris Paradise Extatic maskari. Da li je beauty zajednica s pravom toliko hvali ili ne?

 

Utisci o L'Oreal Paris Paradise Extatic maskari


L’Oreal Paris Paradise Extatic maskara - Ova maskara sadrži 6,4 ml proizvoda. Proizvođač obećava intezivan volumen i spektakularnu dužinu, te kremastu formulu obogaćenu hranljivim uljima.


Formula same maskare je na suvljoj strani, što se meni posebno sviđa, jer mi skraćuje vreme nanošenja i ne slepljuje trepavice.


Maskara se veoma lako nanosi, lepo razdvaja i definiše trepavice. Mojim trepavicama daje i gustinu i dužinu u samo jednom sloju i ne preslikava se. Ukoliko se ipak odlučim za dva sloja, ova maskara neće slepiti trepavice niti napraviti grudvice, te će izgledati kao da imam neke prirodnije veštačke trepavice.

Trajnost maskare je veoma dobra, traje ceo dan i pri tome se ne trusi.


Konačan utisak o L’Oreal Paris Paradise Extatic maskari je više nego pozitivan. Mojim trepavicama pruža vrlo lepu dužinu i gustinu a da ih pri tome ne slepi. Mislim da će svima biti jasno koliko sam je zavolela ako kažem da je u veoma kratkom roku ušla u moje top 3 maskare.


Redovna cena ove maskare, ako se ne varam, je oko 1600 rsd, dok sam je ja na sniženju platila nešto manje od 1000 rsd.

 

Da li ste vi isprobale ovu maskaru? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog javljanja, veliki pozdrav.