Utisci o L'Oreal Paris La Vie En Glow paleti hajlajtera
Lepota, 13/11/2019

Utisci o L'Oreal Paris La Vie En Glow paleti hajlajtera

U današnjem postu vam prenosim utiske o jednom od omiljenih makeup proizvoda svih ljubitelja šminke - hajlajteru. Zapravo reč je o L’Oreal Paris La Vie En Glow paleti koja sadrži četiri hajlajtera. Ukoliko vas zanima šta da očekujete od ovog proizvoda i da li vredi uložiti u njega, nastavite da čitate.

 

L'Oreal Paris La Vie En Glow paleta hajlajtera


L'Oreal Paris La Vie En Glow paleta hajlajtera kod nas dolazi, ukoliko se ne varam, samo u jednoj nijansi - 01 Warm Glow


Pre nego što pređem na same utiske o ovoj paleti osvrnimo se na ambalažu. Pakovanje je na oko vrlo lepo i elegantno, te će vam zasigurno privući pažnju svojim rose gold detaljima. Ipak, kako je izrađeno od plastike osrednjeg kvaliteta vrlo brzo će se izgrebati. Meni lično ovo ne smeta sve dok je proizvod koji dolazi u samoj paleti kvalitetan.


Pređimo sada na unutrašnjost palete. Dakle, kao što sam već napomenula u paleti dolaze četiri hajlajtera. Proizvođač navodi da ćete uz pomoć ove palete bez napora učiniti lice blistavim, svežim i odmornim, te da je obogaćena kokosovim uljem.


Nijanse koje dolaze u paleti su:

 • 01 Sundust - šampanj nijansa;
 • 02 Blazing Gold - zlatna nijansa;
 • 03 After Love - ljubičasta nijansa;
 • 04 Bronze Kiss - bakarna nijansa.

Sve nijanse imaju saten završnicu s primesama sitnog šimera. Prve dve nijanse su savršene za svetlopute devojke, dok su preostale nijanse teže za kombinovanje i verujem da će više odgovarati tamnoputim devojkama. Ipak i pored ove činjenice verujem da kombinovanjem različitih nijansi možete prilagoditi hajlajter svojoj puti.


Kod mene je prva nijansa najviše korišćena budući da je koristim kako samostalno tako i u kombinaciji sa ostalim nijansama iz palete.

 

L'Oreal Paris La Vie En Glow paleta


Tekstura proizvoda je vrlo meka, puterasta. Proizvod se ne trusi, te se vrlo lako blenda. Upravo ova karakteristika vam omogućava da dobijete vrlo suptilan sjaj ukoliko dobro izblendate proizvod (pa čak i da tamnije nijanse prilagodite svetlijoj puti). Ukoliko pak želite jači sjaj postićićete ga u samo jednom potezu budući da na četkici ostaje dovoljno proizvoda. Ako pak želite intenzivan sjaj možete postepeno nadograditi proizvod ili ga naneti mokrom četkicom.


Dakle, ovaj proizvod omogućava sve, od suptilnog do veoma vidljivog sjaja, te je pogodan i za dnevni i za večernji makeup. A ono što je sigurno jeste da će proizvod kroz dan/veče izgledati identično kao kada ste ga naneli. Dugotrajnost ovih hajlajtera je na zavidnom nivou, te zaista može parirati i nekim mnogo skupljim proizvodima.


Još jedna primena ovih hajlajtera jeste u svrhu senki za oči. Naime, ove nijanse izgledaju prelepo na kapcima kako samostalno tako i kao toperi preko neke druge senke. Ne treba da napominjem da će vam makeup na očima stajati ceo dan bez pomeranja.

 

L'Oreal La Vie En Glow paleta hajlajtera


Prednosti ove palete:

 • Izbor nijansi;
 • Mogućnost kombinovanja nijansi;
 • Odlična pigmentacija;
 • Nadogradiva boja/sjaj;
 • Lako nanošenje i blendanje;
 • Odlična i u vidu senki za oči;
 • Celodnevna postojanost;
 • Kompaktno pakovanje, pogodno za putovanja.

Nedostaci ove palete:

 • Pakovanje osrednjeg kvaliteta koje se vrlo brzo pohaba.

Neko će možda izbor nijansi smatrati za nedostatak budući da su poslednje dve nijanse teške za kombinovanje. Ipak, ukoliko uzmete u obzir da ove nijanse možete kombinovati sa svetlijim, te dobiti jedinstvenu boju koja nije toliko tamna kao i to da ove nijanse izgledaju vrlo lepo na očima možda i promenite mišljenje.

 

L'Oreal La Vie En Glow hajlajteri


Moj konačan utisak o L’Oreal Paris La Vie En Glow paleti hajlajtera je veoma pozitivan. Smatram da ova paleta nudi vrhunski kvalitet iako je u pitanju drogerijski proizvod, te da vredi uložiti u nju.


Redovna cena ove palete je oko 1600,00 rsd za 5g proizvoda.


Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.


Da li ste isprobali La Vie En Glow paletu hajlajtera? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg čitanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: