Utisci o L'Oreal Infailliable more than concealer korektoru
Lepota, 14/06/2019

Utisci o L'Oreal Infailliable more than concealer korektoru

Sigurna sam da ste do sada primetili novi L’Oreal Infaillible korektor koji nosi naziv more than concealer. U današnjem postu očekuju vas moji utisci o ovom proizvodu, te ukoliko vas zanima šta da očekujete od njega, nastavite da čitate.

 

L'Oreal Infailliable more than concealer korektor


L’Oreal Paris Infaillible more than concealer korektor kod nas dolazi u četiri nijanse. Proizvođač navodi da je u pitanju korektor koji pruža mat završnicu i prirodan izgled uz punu pokrivnu moć, te se može koristiti kao korektor ili preko celog lica. Otuda i naziv more than concealer.


Prvo što sam primetila jeste da ovaj korektor sadrži 11ml proizvoda što je više od onoga na šta smo navikli. Takođe, aplikator je prilično velik što opet nije tipično za jedan drogerijski korektor, ali meni se ova karakteristika dopada.


Tekstura ovog korektora je vrlo kremasta. Ono na šta treba obratiti pažnju prilikom nanošenja jeste količina proizvoda. Naime, dovoljno je naneti jednu tačkicu korektora kako biste prekrili nesavršenosti. U suprotnom, nećete znati gde da ga razvučete i rizikujete da dobijete cakey efekat. Ukoliko ga nanesete u maloj količini vrlo lepo će se stopiti s kožom.

 

Loreal more than concealer korektor


Pokrivna moć je na zavidnom nivou nezavisno od načina na koji ga nanosite (sunđerom, četkicom ili prstima). Uz minimalan trud prekrićete sve nepravilnosti na koži kao i podočnjake. Pored toga ovaj korektor se lepo ponaša i ukoliko želite da posvetlite neke delove lica.


Ono što mi se posebno dopalo jeste činjenica da se i pored potpune pokrivne moći ovaj proizvod gotovo i ne oseti na koži.


Postojanost je celodnevna. Na mojoj mešovitoj koži (masna t-zona) se vrlo lepo ponaša. Ne isušuje mi kožu i ne uvlači se u sitne linije ukoliko ga setujem. Međutim, moram napomenuti da je potrebno vreme da naučite da radite s ovim proizvodom. Veliki aplikator će vas vrlo lako povući da stavite više proizvoda nego što je potrebno što će pored pomenutog cakey efekta dovesti i do prekomernog uvlačenja korektora.


Pored svoje osnovne namene, ovaj korektor se pokazao i kao solidna baza za senku.


Velika mana ovog korektora je izbor nijansi na našem tržištu, te se nadam da će stići još nijansi. S dovoljno tamnom nijansom verujem da bi i konturisanje lica bilo izvodljivo. Takođe, imajte u vidu da ovaj korektor malo oksidira. Moj izbor bila je nijansa 322 Ivory.

 

Loreal korektor


Dakle, moji utisci o L’Oreal Infalliable more than concealer korekturu su pozitivni. Imajte u vidu da je potrebno da se upoznate s ovim proizvodom, te ukoliko prvi utisak ne bude sjajan dajte mu drugu šansu. Kada naučite koja je to količina proizvoda koja odgovara vama i vašim potrebama sigurna sam da ćete zavoleti ovaj korektor. Lično smatram da je u pitanju jedan od boljih drogerijskih korektora na našem tržištu.


Redovna cena ovog proizvoda je 1199,99 rsd, te spada u kategoriju skupljih drogerijskih korektora. Međutim, količina proizvoda koju dobijete je, takođe, veća.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.

Da li ste isprobali L’Oreal Infailliable more than concealer korektor? Kakvi su vaši utisci?

 

Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

Povezani postovi: