Utisci o L’Oreal Color Riche Nudes mat karminima
Lepota, 17/05/2021

Utisci o L’Oreal Color Riche Nudes mat karminima

Nude karmini su nšto čemu većina devojaka teži, bilo da je reč o dnevnom makeupu ili pak onom večernjem. Ova činjenica ne čudi budući da sa nude karminom ne možete puno pogrešiti. L’Oreal u svojoj ponudi ima zaista mnogo karmina. Međutim, danas vam prenosim utiske o Color Riche Nudes mat karminima, te ukoliko vas zanima nešto više, nastavite da čitate.

 

Loreal Color Riche Nudes mat karmini


L’Oreal Color Riche Nudes mat karmini dolaze, ukoliko se ne varam, u 6 različitih nude nijansi. Sam izbor nijansi, iako ne prevelik, je odličan te ćete vrlo lako pronaći svoju savršenu nijansu.


Moj izbor blile su nijanse NO Doubts i NO Shame. Ako mene pitate dve divne nude nijanse koje se vrlo lako mogu kombinovati sa najrazličitijim nijansama olovaka za usne. Lično volim da ih kombinujem sa nekim tamnijim nijansama i na taj način dobijem blagi ombre efekat na usnama.

 

Na fotografiji ispod možete videti nijanse (gore - NO Doubts, dole - NO Shame).

Loreal Color Riche karmini


Pakovanje je vrlo lepo, elegantno, te će vam zasigurno privući pažnju. Ipak, pređimo na utiske o samom proizvodu.


Tekstura ovih karmina je izuzetno kremasta. Samim tim veoma se lako nanose i ostavljaju prijatan osećaj na usnama, rekla bih čak i blagi osećaj hidratacije. Dakle, nema bojazni da će vam isušiti usne kao što je slučaj sa tečnim mat karminima.


S druge strane, ovi karmini se ne suše potpuno na usnama, pa tako nisam očekivala neku zavidnu postojanost. Međutim, moram priznati da postojanost i nije tako loša. Naime, L'Oreal Color Riche Nudes mat karmini se na mojim usnama zadržavaju 3-4 sata (ili do narednog obroka). Što se mene tiče ovo je sasvim solidna postojanost za ovaj tip proizvoda. Naročito ako uzmemo u obzir s kojom lakoćom možete popraviti karmin.


Ono što bi nekome moglo da zasmeta jeste miris ovih karmina koji je malo jači. Ipak, ne zadržava se dugo na usnama, te im možemo oprostiti ovu manu.

 

Loreal Color Riche karmini


Dakle, moji utisci o L'Oreal Color Riche Nudes mat karminima su i više nego odlični. Formula samih karmina je baš ono što volim. Savršeni su za svakodnevnu upotrebu, ne isušuju usne i ne stvaraju osećaj zatezanja što je meni veoma bitno.

S druge strane, ukoliko volite mat karmine koje nanesete i ne razmišljate više o njima ovi, možda, nisu pravi izbor za vas. U tom slučaju bolji izbor bi bio neki dugotrajni tečni mat karmin.


Redovna cena ovih karmina je 1349,99 rsd, međutim do kraja maja ih možete pronaći po sniženoj ceni od 945,99 rsd u Lilly drogerijama.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali L'Oreal Color Riche Nudes mat karmine? Kakvi su vaši utisci?

 
Do narednog posta, veliki pozdrav.