Utisci o Ingrid Pump Modeling maskari, tečnom mat karminu i olovci za usne
Lepota, 14/10/2019

Utisci o Ingrid Pump Modeling maskari, tečnom mat karminu i olovci za usne

Nakon duže pauze danas vam donosim davno obećane utiske o Ingrid Pump Modeling maskari, tečnom mat karminu i olovci za usne. Ukoliko ste propustili prvi post posvećen proizvodima iz asortimana Ingrid kozmetike pozivam vas da pročitate i taj post. Da ne dužim s uvodom, pređimo na same utiske.

 

Ingrid kozmetika


Ingrid Pump Modeling maskara dolazi u vrlo lepom crvenom pakovanju. Proizvođač navodi da je u pitanju maskara koja će vaše trepavice izdružiti, uviti i podići. Napredna formula sa keratinom čini trepavice gušćim, ojačava ih i vizuelno regeneriše.


Sama tekstura maskare je na tečnijoj strani, te se bolje pokazala kada se malo osušila.


Četkica je silikonska i dovoljno precizna kako biste mogli lepo prići svakoj trepavici. Međutim, i pored ovako precizne četkice morate biti pažljivi prilikom nanošenja budući da je otvor na maskari mnogo veći u odnosu na četkicu. Samim tim na četkici ostaje zaista previše proizvoda, te ukoliko ne odstranite višak samo ćete slepiti trepavice. Ipak, ukoliko se posvetite tome da odstranite višak proizvoda u prvom sloju dobićete zaista lepo rasčešljane i vidno duže trepavice. 

 

Ingrid Pump Modeling maskara


Ukoliko želite da nanesete drugi sloj maskare, takođe morate biti veoma pažljivi. Dakle, opet morate dobro odstraniti višak proizvoda, te ovaj sloj naneti pre nego što se prvi sloj u potpunosti osuši (kako se maskara ne bi krunila) a opet ne ni odmah kako ne biste slepili trepavice. S drugim slojem ova maskara pruža gustinu trepavicama. Nisam primetila da uvija ili podiže trepavice.


Moj konačan utisak o Ingrid Pump Modeling maskari je podeljen. Efekat koji ova maskara pruža ukoliko imate volje da odvojite više vremena za nanošenje iste je super. Međutim, ni za jednu maskaru koju sam do sada isprobala nije mi bilo potrebno ovoliko vremena da bih je nanela, te je lično ne bih ponovo kupila. Redovna cena ove maskare je 445,00 rsd.


Ingrid tečni mat karmin dolazi u 8 različtih nijansi. Moj izbor bila je nijansa 102. Proizvođač navodi da je u pitanju dugotrajna formula obogaćena vitaminom E koji štiti usne od isušivanja. Ne ostavlja osećaj lepljivosti i težine na usnama.


Aplikator je nešto manji u odnosu na neke druge mat tečne karmine. Upravo zbog ove karakteristike moraćete iz dva puta nanositi ovaj karmin. S druge strane, vrlo lako ćete postići preciznost čak i bez olovke za usne.

 

Ingrid mat tečni karmin


Da biste dobili punu boju na usnama potrebna su dva sloja. Ono kako se meni najbolje pokazao ovaj karmin jeste da ga nanesem u jednom vrlo tankom sloju. Kada se ovaj sloj osuši nanesem drugi, takođe, tanak sloj. Ukoliko nanesete drugi sloj odmah nakon prvog karmin se neće naneti ravnomerno i izgledaće veoma loše na usnama.


Sama tekstura je kremasta, te nema osećaja zatezanja ili težine na usnama. Ne razmazuje se niti razliva. Međutim, ne bih se složila sa proizvođačem da ne isušluje usne. Ipak, ne isušuje ih ništa više od bilo kog drugog mat karmina.


Kada je reč o trajnosti ovaj karmin se pokazao kao solidan. Nije najdugotrajniji tečni mat karmin ukoliko ga nosite samostalno, ali isto tako neće ni mnogo brzo nestati s vaših usana. S druge strane ukoliko ga nanesete preko olovke za usne trajaće zaista dugo.


Moj konačan utisak o Ingrid mat tečnom karminu je pozitivan. Ipak, moram naglasiti da mi se ovaj karmin mnogo više dopada u kombinaciji s olovkom o kojoj ćete čitati u nastavku. Sam tečni karmin je ok, ali takođe ima i mnogo boljih na tržištu iako možda ne po ceni od 355,00 rsd koliko ovaj karmin košta smile.


Ingrid olovka za usne dolazi u 6 različitih nijansi. Moj izbor bila je nijansa 14 Nude. Proizvođač navodi da je u pitanju dugotrajna, kremasta formula koja omogućava lako i precizno iscrtavanje, te ostavlja lagan osećaj na usnama.

 

Ingrid olovka za usne


Reč je o olovci na odvrtanje. Ono što mi se veoma dopalo kod ove olovke, a što nisam odmah primetila jeste to da se na samom kraju olovke nalazi zarezač kojim možete zarezati ovu olovku i na taj način dobiti precizniji vrh.


Sama tekstura je zaista kremasta a olovka vrlo prijatna na usnama. Budući da ostavlja punu pigmentaciju neretko ovu olovku nosim samostalno preko celih usana.


Na mojim usnama traje prilično dugo, ne razmazuje se i skida se ravnomerno.


Za sam kraj mogu reći da mi je Ingrid olovka za usne definitivno favorit kada su u pitanju ova tri proizvoda. Smatram da je ova olovka jedna od boljih na našem tržištu. Redovna cena joj je 339,00 rsd.


Kako izgleda kombinacija olovke i karmina možete videti u poslednjem IGTV videu.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.


Da li ste isporbali neki od navedenih Ingrid proizvoda? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: