Utisci o I Heart Revolution Choco Orange Mini paleti senki
Lepota, 12/10/2018

Utisci o I Heart Revolution Choco Orange Mini paleti senki

Senke za oči su nešto što mi je oduvek primamljivo kada je makeup u pitanju. Nedavno mi je I Heart Revolution Choco Orange Mini paleta privukla pažnju. Budući da sam za I Heart Revolution palete čula samo reči hvale odlučila sam da je isprobam. Kakvi su moji utisci, pročitajte u nastavku.

 

I Heart Revolution Choco Orange Mini paleta senki

 

I Heart Revolution Choco Orange Mini - Paleta sadrži 8 nijansi od kojih su 2 šimeraste i sadrže više proizvoda u odnosu na preostalih 6 mat nijansi (2x1,5g / 6x1,2g). Izbor nijansi je vrlo lep, u jesenjim tonovima.

 

Paleta stiže u vrlo čvrstom plastičnom pakovanju i sa lepim ogledalom unutar same palete.

 

Pigmentacija dve šimeraste senke je odlična dok je kod mat nijansi mnogo bolja sa bazom. Ukoliko vam je potrebno boju lako možete nadograditi.

 

Choco Orange Mini

 

Senke su meke, puteraste strukture, te se pomalo truse. Veoma se lako nanose, blendaju i stapaju jedna s drugom. Šimeraste senke se najbolje nanose prstom i tapkanjem.

 

Što se tiče postojanosti ove senke su se pokazale veoma dobro. Na mojim kapcima stoje čitav dan. Ipak, postoji jedan nedostatak. Naime, senke se najbolje ponašaju kada prethodno stavite bazu. Bez baze za oči znaju pomalo da se uvuku u pregib kapka. Takođe, ukoliko ste poput mene navikli da stavite korektor u vidu baze moraćete ga setovati s nekom neutralnom senkom što nas dovodi do još jednog nedostatka.

 

Drugi nedostatak ove palete jeste to što nema ni jednu dovoljno svetlu, baznu mat nijansu, kao ni dovoljno svetlu nijansu za uglove očiju. Međutim, meni ovo ne predstavlja problem budući da sam je kupila kao dopunsku paletu, ali imajte u vidu da ovo nije paleta koju ćete kupiti s namerom da samo nju koristite.

 

Ukoliko vam ovaj nedostatak smeta a ipak želite paletu koja poseduje narandžaste tonove, bolje je da se odlučite za redovnu I Heart Revolution Choco Orange paletu koja sadrži i svetlije nijanse.

 

Ipak, i pored svih navedenih nedostataka smatram da je ovo jedna vrlo dobra paleta. Istina je da ćete morati koristiti bazu i da nedostaju svetlije nijanse, ali isto tako ćete dobiti odličnu pigmentaciju i senke koje će stajati čitav dan.

 

I Heart Revolution Choco Orange Mini

 

Dakle, ovo nije paleta koju ćete kupiti ukoliko tražite samo jednu paletu za sve, ali je svakako paleta koja ima zaista predivne boje i koja vam omogućava bezbroj različitih izgleda. Ukoliko ste u potrazi za paletom koja će vam omogućiti da se poigrate bojama i koja ima odlučnu pigmentaciju za jednu vrlo pristupačnu paletu obratite pažnju na I Heart Revolution Choco Orange Mini paletu, nećete se pokajati.

Redovna cena ove palete je 750,00 rsd i možete je pronaći u Alexandar Cosmetics radnjama kao i na njihovom sajtu.

 

I za sam kraj ostavljam vam da vidite kako izgledaju ove senke na očima, s tim da moram napomenuti da je pigmentacija bolja uživo.

 

Makeup 1

 

Makeup 2

 

Da li ste isprobali ovu ili neku drugu I Heart Revolution paletu senki? Kakvi su vaši utisci?

 

Do narednog javljanja, veliki pozdrav.

 

 

 

Povezani postovi: