Utisci o Fenty Beauty Glow Trio setu: Cheeks Out kremasto rumenilo, Diamond Bomb hajlajter i Gloss Bomb sjaj za usne
Lepota, 30/03/2021

Utisci o Fenty Beauty Glow Trio setu: Cheeks Out kremasto rumenilo, Diamond Bomb hajlajter i Gloss Bomb sjaj za usne

Iako je Fenty Beauty Glow Trio izašao na tržište kao novogodišnje, limitirano izdanje, danas želim da vam prenesem svoje utiske o proizvodima koji su deo seta budući da ih možete pronaći u pojedinačnoj prodaji. Dakle, ukoliko vas zanima nešto više o Cheeks Out kremastom rumenilu, Diamond Bomb hajlajteru ili Gloss Bomb sjaju za usne, nastavite da čitate.

 

Fenty Beauty Glow Trio 

Prvi proizvod u ovom setu jeste Cheeks Out kremasto rumenilo. Ovo rumenilo dolazi u 10 nijansi koje imaju sjajnu, prirodnu završnicu, dok je nijansa koja se našla u setu bila limitirana (11 - Fenty Glow).


Rumenilo ima lepu, kremastu teksturu, te se vrlo lako nanosi i stapa sa kožom. Iako vas na prvi pogled može uplašiti intenzitet boje, proizvod na licu ostavlja blagu, prirodnu boju koja je nadogradiva. Upravo zbog ove karakteristike ne možete preterati s ovim proizvodom, naprotiv, vrlo je pogodan i za početnike.


Proizvod ima, kao što sam već napomenula sjajnu završnicu koja u sebi sadrži sitne svetlucajuće čestice (šimer) koje ne izgledaju napadno već daju sjaj i svežinu lica. Ipak, ukoliko se pogledate izbliza u ogledalo vrlo jasno ćete videti te sitne čestice, te verujem da se neće svima svideti ovaj efekat. S druge strane, moram napomenuti da ne sadrže sve nijanse šimer.


Kada je reč o nanošenju, ovo rumenilo se vrlo lepo nanosi kako četkicom tako i blenderom, međutim, meni se najbolje pokazalo nanošenje prstima. Bilo koji način da izaberete proizvod će se vrlo lepo stopiti. Dakle, nema grubih prelaza niti tragova četkice i slično.


Imajte u vidu da je ovo rumenilo potrebno setovati kako se kroz dan ne bi pomeralo, ipak je u pitanju kremasti proizvod.

 

Fenty Beauty Cheek Out kremasto rumenilo

 

Naredni proizvod u setu jeste Diamond Bomb hajlajter koji je namenjen za lice i telo. Dolazi u 3 nijanse, dok je nijansa koja se našla u setu bila limitirana (Fenty Glow).


Za razliku od prethodnog proizvoda ovaj sadrži vrlo vidljiv, intenzivan šimer. Ukoliko ga koristite kao klasičan hajlajter za lice imajte u vidu da ćete dobiti veoma intenzivan sjaj sa vrlo vidljivim šimerom. Lično smatram da je prejak za lice osim ako baš želite da zaslepite sve oko sebe. Šalu na stranu, ukoliko volite suptilniji hajlajter ovaj nikako nije pravi izbor.


S druge strane, ukoliko ovaj proizvod koristite na telu dobićete zaista lep efekat. Ipak, ukoliko ga nanosite gušćom četkicom dobićete intenzivniji sjaj dok ćete nekom rastresitijom četkicom dobiti nešto blaži efekat.


Ono za šta lično najviše volim da koristim ovaj proizvod jeste kao toper za senke. Bilo koju mat senku pretvorićete u šimerastu ukoliko prstom natapkate ovaj proizvod preko nje, a šimerastim senkama vrlo lako možete pojačati taj svetlucajući momenat ukoliko želite.


Diamond Bomb hajlajter je zaista multifunkcionalan proizvod koji će svim ljubitelji šljokica postati favorit već pri prvom nanošenju.

 

Fenty Beauty Diamond Bomb hajlajter

 

I za kraj, možda i najpoznatiji Fenty Beauty proizvod - Gloss Bomb sjaj za usne u nijansi Fenty Glow. Iako ovaj sjaj dolazi u 6 različitih nijansi, upravo je nijansa Fenty Glow najpopularnija a samim tim i najprodavanija.


Tekstura ovog sjaja je prilično gusta, a opet ni malo lepljiva. Daje efekat punih, sočnih usana ostavljajući vrlo prijatan, hidratantan osećaj. Takođe, imam utisak da malo duže traje na usnama od nekih drugih sjajeva.


Nijansa je, takođe, prelepa i rekla bih univerzalna, te će dobro stajati svim tonovima i podtonovima kože. 


I za kraj moram spomenuti da je miris ovog proizvoda predivan.

 

Fenty Beauty Gloss Bomb

 

Dakle, Fenty Glow Trio set je odličan. Utisci o svim navedenim proizvodima su vrlo pozitivni. Cheeks Out kremasto rumenilo će se dopasti svima koji vole prirodan izgled a izbor nijansi je odličan, te svako može pronaći nešto za sebe. 

S druge strane, Diamond Bomb hajlajter je proizvod koji se neće svima dopasti. Međutim, ukoliko volite šimer, uživaćete u ovom proizvodu.

Gloss Bomb sjaju za usne ste, verujem, već toliko puta čuli reči hvale, te imam utisak da se nema šta puno dodati. U pitanju je zaista odličan proizvod za usne.

 

Fenty Glow Trio

 

Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isproblali neki od pomenutih Fenty Beauty proizvoda? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg posta, veliki pozdrav.