Utisci o Eveline Big Volume Explosion maskari
Lepota, 30/10/2018

Utisci o Eveline Big Volume Explosion maskari

Maskara je nezaobilazni deo svakog dobrog makeupa, te se tako jedna našla i u današnjem postu. Naime, danas vam donosim utiske o Eveline Big Volume Explosion maskari. Sam naziv ove maskare obećava a da li je opravdala očekivanja, saznaćete u nastavku.

 

Eveline maskara


Eveline je brend s kojim se nisam često susretala. Ugledavši Big Volume Explosion maskaru odlučila sam da je vreme da se ova činjenica promeni. Bila je to impulsivna kupovina, naročito ako uzmemo u obzir da nisam ljubitelj velike četkice kakvu ova maskara ima.


Proizvođač obećava da će ova maskara dati volumen bez limita, savršeno pokriti svaku trepavicu dajući spektakularan efekat, precizno odvojiti trepavice, trajati tokom čitavog dana, te da se neće trusiti niti stvarati grudvice.


Prvo što sam primetila kod ove maskare jeste to da na četkici ostaje tačno onoliko proizvoda koliko vam je potrebno. Tekstura je, takođe, vrlo lepa, na suvljoj strani. Ako pratite blog onda znate da mi je omiljena Maybelline Lash Sensational maskara kod koje uvek moram čekati da se malo osuši kako bih postigla maksimum, te mi se kod ove dopada što ne moram ništa da čekam.


Sama četkica je silikonska i prilično velika. Vrlo lepo rasčešlja trepavice i pri tome ih ne slepljuje i ne ostavlja grudvice. Sa samo jednim slojem ova maskara mojim trepavicama daje gustinu i dužinu. Nakon prvog nanošenja bila sam više nego zadovoljna budući da nisam imala nikakva očekivanja. Sa svakim sledećim nanošenjem ova maskara mi se više dopadala.

 

Eveline Big Volume Explosion maskara


Eveline Big Volume Explosion maskara je vrlo postojana, ne trusi se i ne razmazuje u toku dana. Dakle, ova maskara radi sve ono što obećava.


Ipak, mana ove maskare jeste velika četkica. Naime, koliko god se trudila i bila pažljiva nikako mi ne polazi za rukom da se ne zamažem. Ako ste čitali utiske o Maybelline Total Temptation maskari možda se sećate da sam napomenula kako mi se kod nje ne dopada velika četkica iz istog razloga. Ova maskara ima mnogo veću četkicu, te mi tvrdnja da Maybelline Total Temptation maskara ima veliku četkicu sada deluje smešno smile.


Međutim, ostaci Evelin Big Volume Explosion maskare se veoma lako skidaju s kapka dok senka ostaje na mestu. Ipak, često ovu maskaru nosim bez senki budući da sama maskara vrlo lepo naglasi oči. 


Ukoliko volite manje četkice i brzo nanošenje ova maskara vam se neće dopasti. Međutim, ako vam velika četkica i duže vreme nanošenja koje ova maskara zahteva ne predstavljaju problem, obožavaćete je.

 

Big Volume Explosion maskara


Dakle, Eveline Big Volume Explosion maskara pruža zaista odličan efekat. Trepavice s ovom maskarom izgledaju super čak i ukoliko ih prethodno nisam uvila (budući da imam prilično ravne trepavice uvijač mi je glavni saveznik). Prava mala eksplozija u bočici wink (što i samo ime kaže).


Redovna cena ove maskare je oko 570,00 rsd za 12ml proizvoda.

 

Da li ste probali Eveline Big Volume Explosion maskaru? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog javljanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: