Utisci o Deborah Milano Terra bronzeru
Lepota, 17/12/2018

Utisci o Deborah Milano Terra bronzeru

Deborah Milano je brend s kojim se nisam često susretala ukoliko izuzmemo Fluid Velvet Mat tečne karmine. Kako već neko vreme želim da promenim ovu činjenicu odlučila sam da je krajnje vreme da to i učinim. Za njihov Terra bronzer sam čula samo reči hvale, te sam odlučila da ovo bude prvi proizvod koji ću isprobati. Kakvi su moji utisci i da li su hvale opravdane, saznaćete u nastavku.

 

Deborah Milano Terra bronzer


Deborah Milano Terra bronzer dolazi u nekoliko nijansi, te lako možete pronaći odgovarajuću nijansu za sebe. Moj izbor bila je nijansa 4.


Proizvođač navodi da je ovo bronzer s kojim će vaše lice izgledati kao da je okupano suncem, te da je proizvod obogaćen prahom od dragulja, mineralima i elementima u tragovima: ametist, ćilibar, žad, rubin, koral i sedef. Pored toga proizvod je dermatološki testiran i pogodan za osetljivu kožu.


Pakovanje je izrađeno od plastike s providnim poklopcem. Vrlo lepo se zatvara, te nema bojazni da će vam se proizvod rasuti ukoliko ga ponesete sa sobom. Ipak, ukoliko ste od onih koji vole da je pored kvalitetnog proizvoda i samo pakovanje lepo na oko, ovo vas možda neće privući. Međutim, neka vas sam izgled pakovanja ne zavara.


Kada je u pitanju sam proizvod ono što sam prvo primetila jeste da se ni malo ne trusi. Četkicom ćete pokupiti proizvoda taman koliko vam je potrebno.


Ono što mi se posebno dopada jeste njegova tekstura koja je meka i svilenkasta kao i to što je boja nadogradiva, te ukoliko ipak želite jaču pigmentaciju vrlo lako možete i to postići. Ima mat završnicu.


Nanošenje Deborah Milano Terra bronzera je veoma jednostavno. Proizvod se veoma lako blenda i stapa s kožom, te ne ostavlja “blatnjav” trag na obrazima. Takođe, boja ne ide u narandžasto (bar kada je nijansa 4 u pitanju) već izgleda veoma prirodno.

 

Pored svoje osnovne namene, bronzer je u mojoj svakodnevnoj rutini šminkanja gotovo neizostavan u vidu davanja blage konture oku tako što ga stavim u pregib kapka. Ovaj bronzer se vrlo lepo ponaša i u te svrhe.

 

Što se tiče trajnosti u oba slučaja se ovaj proizvod pokazao kao dugotrajan budući da traje od momenta nanošenja do momenta skidanja.

 

Deborah Milano Terra bronzer nijansa 4

 

Konačan utisak o ovom proizvodu je veoma pozitivan, te ne čudi što je toliko hvaljen. Za veoma kratko vreme ovaj proizvod je stao rame uz rame s mojim omiljenim Max Factor Creme bronzerom.

 

Redovna cena ovog bronzera je 919,99 rsd za 11g proizvoda.

 

P.S.

Podsećam vas da je na Facebook stranici u toku nagrađivanje povodom 1000 pratilaca koje traje do 25. decembra.

 

Da li ste isprobali Deborah Milano Terra bronzer? Kakvi su vaši utisci?

 

Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: