Utisci o Deborah Milano Fluid Velvet Mat tečnom karminu
Lepota, 06/02/2018

Utisci o Deborah Milano Fluid Velvet Mat tečnom karminu

Kada je u pitanju šminka na usnama, velikom broju devojaka omiljeni su mat karmini. Iako su se mnoge devojke zasitile kada su u pitanju ovi karmini, oni su i dalje izbor broj jedan kada nam je potrebno da nam šminka traje što duže. Danas vam donosim utiske upravo o jednom mat karminu. U pitanju je Deborah Milano Fluid Velvet Mat tečni karmin.

 

Deborah Milano Fluid Velvet Mat karmin - nijansa 03

 

Prvi utisak po nanošenju ovog karmina jeste da se u samo jednom potezu dobija lepa, ujednačena boja, te da se veoma brzo suši. Međutim, ono što je mene oduševilo jeste činjenica da, iako je u ptianju mat karmin, nije težak na usnama. Čak naprotiv, veoma je lagan, toliko da ćete zaboraviti da imate bilo šta na usnama.

 

Aplikator je veoma precizan. Ipak, ukoliko niste vični stavljanju karmina, obavezno stavite prvo olovku. Jednom kada se ovaj karmin osuši, eventualne greške je nemoguće ispraviti. U tom slučaju moraćete da skidate karmin sa celih usana i da ga ponovo nanosite. Međutim, ovaj karmin se teško skida, te tako rizikujete da skinete i puder oko usana. Dakle, ukoliko tražite neki karmin koji ćete moći bez puno muke da nanesete, ovaj biste trebali zaobići. On ipak zahteva malo više vremena i preciznosti. S druge strane, ukoliko ste u potrazi za karminom o kome, po nanošenju, nećete puno razmišljati, ovaj karmin je pravi izbor za vas.

 

Postojanost ovog karmina je na zavidnom nivou. Na mojim usnama traje od trenutka kada ga stavim, pa dok ne odlučim da ga skinem. Ipak, ukoliko u međutvremenu budete jeli, imajte u vidu da će se skinuti sa ivica usana. Meni lično ovo ne predstavja problem. Uz minimalnu korekciju opet će izgledati savršeno.

 

Kao i svaki mat karmin i ovaj će pomalo isušti usne, ali uz neki dobar balzam i ovaj problem će biti brzo rešen.

 

Samo pakovanje ovog karmina izgleda lepo. Ima providnu bočicu sa crnim čepom. Dolazi u 9 nijansi. Moj izbor bila je nijansa 03. Ukoliko vas zanima kako ovi karmini izgledaju na usnama možete pogledati u videu ispod (premotajte na 05:13). 

 

 

 

Rok trajanja ovih karmina je 18 meseci od otvaranja, a redovna cena im je oko 950 rsd.

Da li ste isporbale ove karmine? Kakvi su vaši utisci?

 

Do idućeg posta, veliki pozdrav.