Utisci o Deborah Milano 24 Ore Extra Cover tečnom puderu
Lepota, 20/02/2019

Utisci o Deborah Milano 24 Ore Extra Cover tečnom puderu

Deborah Milano je nedavno na tržište izbacila novi 24 Ore Extra Cover tečni puder. U današnjem postu saznaćete kakvi su moji utisci, te ukoliko vas zanima nešto više o ovom puderu, nastavite da čitate.

 

Deborah Milano 24 Ore Extra Cover tečni puder


Deborah Milano 24 Ore Extra Cover tečni puder dolazi u staklenoj ambalaži. Međutim, ono što se razlikuje od većine tečnih pudera jeste činjenica da ovaj nema klasičnu pumpicu već aplikator poput onog za korektor (samo veći).


Ono što proizvođač navodi jeste da je u pitanju proizvod koji je zapravo 2u1, tečni puder i korektor. Smanjuje nesavršenosti, uklanja podočnjake, ožiljke i sitne linije a ten postaje ujednačen. Pored toga sadrži agense koji skupljaju pore i upijaju sebume, sadrži SPF 20 i sastojke koji sprečavaju taloženje zagađivača iz okruženja. Na licu je postojan, te ne zahteva dodatno popravljanje u toku dana. Prilagođen je svim tipovima kože.


Priznaćete da su ovi navodi prilično ambiciozni. No, krenimo redom. Prvo što sam primetila jeste da ovaj puder ima lep miris koji se ne zadržava na koži po nanošenju. Ipak, ukoliko ne volite parfemisane proizvode, možda će vam ovaj miris smetati prilikom nanošenja.


Tekstura je prilično gusta, najbolji rezultati se dobijaju ukoliko ga nanosite četkicom. Lepo se i ravnomerno nanosi i blenda, te ne ostavlja vidljive prelaze na koži. 

 

Deborah Milano 24 Ore Extra Cover


Što se tiče pokrivne moći mogu reći da je na zavidnom nivou. U samo jednom sloju ovaj puder licu daje ujednačen ten s prirodnom završnicom. Ipak, ukoliko imate neke veće nepravilnosti na koži biće vam potreban još jedan sloj kako biste ih potpuno prekrili. S tim da ovaj, kao i bilo koji drugi puder ne može da vam prekrije teksturu kože, te tako navodi da prekriva ožiljke nisu u potpunosti tačni. Da, prekriva crvenilo, ali samu teksturu ožiljka ne.


Ukoliko pak puder nanosite isključivo sunđerom imajte u vidu da nećete dobiti potpunu prekrivnu moć već neku srednju, te da sunđer upije mnogo proizvoda.


Kada je reč o ovom proizvodu kao korektoru mogu reći da se i tu pokazao zaista odlično. Vrlo uspešno prekriva tamne kolutove, međutim problem je što svi uglavnom vole da posvetle deo ispod očiju a to ne možete ukoliko ste izabrali nijansu koja odgovara vašem tenu. Dakle, trebali biste imati dve nijanse ovog pudera ukoliko želite i da posvetlite ovaj deo ili da nakon prekrivanja podočnjaka stavite još jedan sloj svetlijeg korektora.


Ako govorimo o tvrdnji da ovaj proizvod skuplja pore i upija višak sebuma, moraću da se složim. Naime, nakon nanošenja ovog pudera pore su vidno manje. Takođe, kada imam ovaj puder na licu na kraju dana moja masna t-zona izgleda vrlo pristojno čak i bez setovanja. Ipak, moram da se ogradim i da kažem da se moja t-zona u zimskom periodu manje masti, te da ovu informaciju uzmete s rezervom. Verujem da ću pravo stanje što se tiče toga znati tek kada dođu topliji dani. 

 

Pored toga, primetila sam da puder ističe suve delove na koži, te da je pomalo isušuje što može biti razlog zašto se t-zona manje masti. Ovo dovodi do zaključka da ovaj puder nije pogodan za suvu kožu. Takođe, smatram da ovo nije puder za svaki dan osim u slučaju kada ga nanosite sunđerom i kada, kao što sam već napomenula, ima srednju pokrivnu moć. Naravno, ukoliko ste navikli da koristite pudere s punom pokrivnom moći svakodnevno ovaj će vam odgovarati i u te svrhe. Lično ipak volim nešto laganije pudere na dnevnom nivou.

 

Ostavljam vam video ukoliko želite da vidite kako ovaj puder izgleda na licu.

 


Dakle, moji utisci o Deborah Milano 24 Ore Extra Cover tečnom puderu su krajnje pozitivni. U pitanju je jedan fantastičan drogerijski puder (pod uslovom da nemate suvu kožu lica) koji će vam prekriti sve nesavršenosti i trajati ceo dan. 

 

Redovna cena ovog pudera je 1599,99 rsd za standardnih 30ml proizvoda.

 

P.S.

Podsećam vas da je na Instagramu u toku nagrađivanje koje traje do 24. februara.

 


Da li ste isprobali Deborah Milano 24 Ore Extra Cover tečni puder? Pišite vaše utiske.


Do narednog javljanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: