Utisci o Catrice True Skin tečnom puderu
Lepota, 09/03/2021

Utisci o Catrice True Skin tečnom puderu

Pre nekoliko meseci na tržištu se pojavio novi tečni puder. U pitanju je Catrice True Skin puder za koji ste, verujem, do sada već čuli. U današnjem postu prenosim vam svoje utiske o ovom puderu, te ukoliko vas zanima šta možete da očekujete od ovog proizvoda, nastavite da čitate.

 

Catrice tecni puder


Catrice True Skin tečni puder dolazi u vrlo lepoj, staklenoj ambalaži sa plastičnom pumpicom i dostupan je u 4 nijanse.


Proizvođač navodi da je reč o puderu koji sadrži hijaluronsku kiselinu i ulje semenki lubenice, te licu pruža potrebnu vlažnost i hidrataciju. Ima srednju do visoku prekrivnu moć, vrlo je lagan na licu i ima prirodnu mat završnicu.


True Skin puder je veoma tečan što je karakteristika pudera koji imaju laganu prekrivnu moć. Međutim, s ovim ipak nije tako. Naime, ovaj puder ima vrlo lepu prekrivnu moć koja će zavisti od načina nanošenja. Ukoliko ga nanosite četkicom dobićete veću prekrivnu moć (ipak ne potpunu), dok ćete ukoliko ga nanosite blenderom dobiti nešto slabiju prekrivnu moć sa prirodnijom završnicom.


Puder je nadogradiv, a u zavisnosti od efekta koji hoćete da postignete biće vam dovoljne 2-3 pumpice proizvoda. 

 

Catrice True Skin tecni puder


Završnica koju dobijate na licu jeste prirodna kako proizvođač navodi, međutim ne može se reći da je mat. Proizvod ostavlja blag, prirodan sjaj na licu. Pored toga puder je zaista veoma lagan, te ga gotovo i ne osećate na licu.


Ono što je veliki plus kada govorimo o ovom proizvodu jeste što može odgovarati svakom tipu kože. Ipak, najbolje će se ponašati na normalnoj koži. Ukoliko imate masnu kožu, kroz dan ćete se prosijati (kao i sa svakim drugim puderom), ali opet ne previše. S druge strane, iako proizvođač navodi da je u pitanju hidratantni puder, ukoliko imate izrazito suvu kožu moraćete ipak da je dodatno hidrirate pre nanošenja samog proizvoda.


Što se trajnosti na licu tiče, na mojoj mešovitoj koži traje ceo dan.


Najveća mana ovog proizvoda jeste izbor nijansi. Kao što sam spomenula na samom početku, ovaj puder dolazi u svega 4 nijanse, te ćete malo teže pronaći onu idealnu. Moj izbor bila je nijansa 030 - Neutral Sand koja mi je trenutno malo tamnija s obzirom da sam je birala pre nekoliko meseci kada sam još uvek imala “letnju boju”.

 

Catrice True Skin


Dakle, moji utisci o Catrice True Skin tečnom puderu su odlični. Od kada se nalazi u mojoj kolekciji vrlo često posežem za njim, te je postao jedan od mojih omiljenih pudera. Lagan osećaj na licu u kombinaciji sa vrlo lepom prekrivnom moći čini ovaj puder dobrim izborom kako za dnevni tako i za večernji makeup. 


Redovna cena ovog proizvoda je oko 900,00 rsd za 30ml proizvoda.

 

Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali Catrice True Skin tečni puder? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog posta, veliki pozdrav.