Utisci o Bourjois Rouge Velvet Ink mat  tečnim karminima
Lepota, 14/04/2021

Utisci o Bourjois Rouge Velvet Ink mat tečnim karminima

Bourjois je nedavno priširio svoj asortiman proizvoda za usne novim Rouge Velvet Ink mat tečnim karminima. U današnjem postu prenosim vam utiske o ovim karminima, te ukoliko vas zanima nešto više, nastavite da čitate.

 

Bourjois Rouge Velvet Ink mat tečni karmini


Bourjois Rouge Velvet Ink mat tečni karmini dolaze u 12 nijansi. Proizvođač navodi da je reč o laganoj i prijatnoj teksturi koju odlikuje intenzivna boja. Ne preslikava se, te je postojan i do 24h.


Ono što će vam zasigurno prvo privući pažnju jeste elegantno pakovanje koje odiše prefinjenošću.


Aplikator ovog karmina je nešto drugačiji od onoga na šta smo navikli kod tečnih proizvoda za usne. Naime, veoma je malen, te  sam u početku bila skeptična. Međutim, već pri prvom nanošenju sam shvatila da to nikako nije mana ovog proizvda. Vrlo je precizan, te vam nije potrebna olovka za usne. Takođe, na aplikatoru ostaje proizvoda taman koliko je potrebno za jedno nanošenje, a puna boje se dobija u samo jednom potezu.


Formula Bourjois Rouge Velvet Ink tečnih karmina je vrlo kremasta, te na usnama ostavljaju lagan osećaj. Naravno, kroz dan će vam pomalo isušiti usne, međutim, mnogo manje nego što je to slučaj kod nekih drugim mat karmina. Pored toga ne stvara osećaj zatezanja. Naprotiv, vrlo je prijatan na usnama baš kao što i sam proizvođač obećava.

 

Bourjois Velvet Ink mat karmini


Ono što mi se, takođe, dopalo kada je reč o ovim karminima jeste činjenica da se ne suše previše brzo, te ukoliko pogrešite imate sasvim dovoljno vremena da ispravite grešku. Ipak, kada se osuše ne mrdaju sa usana i ne preslikavaju se.


Što se trajnosti tiče i tu su se ovi karmini pokazali odlično. Naime, na usnama će trajati sve do prvog obroka. Dakle, isključivo od vas zavisi da li će to biti 3, 5 ili više sati. 


Ono što moram napomenuti jeste činjenica da ovi karmini imaju prilično jak miris koji nekom može smetati. Lično bih više volela da su bez mirisa. 


Na fotografiji možete videti nijanse koje su bile moj izbor. Gore - 14 Utaupie, dole - 04 Mauve Sweet Mauve.

 

Bourjois Rouge Velvet Ink mat karmini


Moji utisci o Bourjois Rouge Velvet Ink mat tečnim karminima su odlični. Naime, za mene su ovi karmini pravo otkriće budući da nisam očekivala da će mi se toliko dopasti. Mat karmini koji ne zatežu već, naprotiv, ostavljaju prijatan osećaj na usnama vrlo često nisu postojani, međutim, s ovima to nije slučaj. Zaista su u pitanju odlični karmini, te im i jači miris opraštam.


Redovna cena ovih karmina je 1565,99 rsd za 3,5ml proizvoda.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali Bourjois Rouge Velvet Ink mat tečne karmine? Kakvi su vaši utisci?

 


Do narednog posta, veliki pozdrav.