Utisci o Bioderma Hydrabio Gel kremi i Hydrabio Perfecteur SPF 30 kremi
Lepota, 11/07/2019

Utisci o Bioderma Hydrabio Gel kremi i Hydrabio Perfecteur SPF 30 kremi

Verujem da su mnogi upoznati sa Biodeminom Hydrabio linijom, međutim ukoliko ste se pitali da li vredi uložiti novac u ove proizvode to možete saznati u ovom postu. Naime, danas želim s vama da podelim moje utiske o Hydrabio Gel kremi i Hydrabio Perfecteur SPF 30 kremi

 

Bioderma Hydrabio linija


Pre nego što pređem na utiske o ovim kremama želim da napomenem da je moja koža normalna do mešovita (masna t-zona, u zimskom periodu se povremeno javljaju suvlji delovi).


Bioderma Hydrabio Gel krema namenjena je dehidriranoj, normalnoj do mešovitoj osetljivoj koži kojoj nedostaje sjaj. Ono što ova krema obećava jeste intenzivna, dubinska hidratacija, meka koža, ujednačen ten, poboljšana tekstura kože i obnovljena prirodna blistavost kože. 


Pored toga, ova krema sadrži vitamin PP koji jača otpornost kože i smanjuje propustivost, zatim estrakt semena jabuke koji stimuliše aktivnost akvaporina, prirodnih kanala koji omogućavaju protok vode unutar kože, te je obogaćena vitaminom E koji pomaže zaštiti kože od oksidativnog stresa i bori se protiv prevremenog starenja.


Krema dolazi u tubi sa pumpicom, te je vrlo praktična kada je u pitanju higijena. Tekstura je, baš kao što i sam naziv kaže, gelasta i vrlo lagana. Krema se veoma lako nanosi i brzo upija a rezultat je vidno hidrirana, meka koža bez težine na licu. Pored toga, ne masti dodatno t-zonu. Miris je veoma blag i prijatan, te ukoliko ne volite jake mirise ovaj vam neće smetati.


Ono što mi se posebno dopada kod ove kreme jeste to što je veoma lagana, te je idealan izbor za vrele letnje dane kada vam ne treba ništa teško na licu. Meni je ovo veoma bitna stavka budući da sam često izbegavala nanošenje noćne kreme u letnjim mesecima.

 

Bioderma Hydrabio Gel krema za lice


Bioderma Perfecteur SPF 30 krema je namenjena dehidriranoj suvoj do veoma suvoj koži, ali i normalnoj do mešovitoj osetljivoj koži. Ono što ova krema obećava jeste intenzivna, dubinska hidratacija, ujednačen, blistav ten, ublažene nepravilnosti i fine linije, zaštita od UVA i UVB zraka i prevremenog starenja kože.


Ova krema, takođe, sadrži vitamin PP i ekstrakt semena jabuke, te dolazi u tubi sa pumpicom.


Tekstura je gusta, ali ne previše. U odnosu na Hydrabio Gel kremu je teža na licu. Međutim, veom lako se nanosi i brzo upija ostavljajući kožu hidriranom i mekom bez tog prvobitnog osećaja blage težine na licu (ne masti dodatno t-zonu). Miris je, takođe, nešto drugačiji ali i dalje blag i prijatan.


Glavna prednost ove kreme jeste zaštitni faktor što je veoma bitno. Na našem tržištu postoje razne kreme sa zaštitnim faktorom, međutim one su mi uglavnom stvarale osećaj težine (maske) na licu. Ovo je prva krema za lice sa zaštitnim faktorom koja mi u potpunosti odgovara.

 

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 krema za lice


Dakle, ono što mojoj koži ove dve kreme pružaju jeste intenzivna hidratacija, meka i blistava koža. Što se tiče tvrdnje da ove dve kreme ujednačavaju ten i poboljšavaju teksturu kože ne mogu sa sigurnošću da tvrdim budući da moja koža lica u tom smislu nikada nije imala nekih većih problema. Međutim, lagala bih kada bih rekla da nisam primetila da mi koža izgleda lepše i svežije.


Ono što moram napomenuti, jeste da Hydrabio Perfecteur SPF 30 kremu koristim kao dnevnu kremu, dok Hydrabio Gel kremu koristim uglavnom kao noćnu, ali sam je koristila i kao dnevnu. Stoga, ukoliko ne želite da kupujete dve kreme Hydrabio Gel kremu možete koristiti i kao dnevnu i kao noćnu kremu.


Pored toga, moram napomenuti da se ove dve kreme vrlo lepo ponašaju kao baza za tečni puder, te da je jedna pumpica proizvoda sasvim dovoljna za lice i vrat.


Za moju mešovitu kožu Bioderma Hydrabio Gel i Hydrabio Perfecteur SPF 30 kreme su zaista odlične. Ovo je jedan od retkih primera gde ne mogu da nađem ni jedan nedostatak samom proizvodu, te verujem da u ove proizvode zaista vredi uložiti novac budući da kvalitet opravdava cenu.


Cena Bioderma Hydrabio Gel kreme je 2019,99 rsd za 40ml proizvoda, dok je cena Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 kreme 2119,99 rsd za 40ml u Lilly drogerijama. Međutim, ove proizvode možete pronaći u apotekama po nešto nižim cenama. 


Nadam se da vam je ova recenzija bila od pomoći.
Da li ste isprobali nešto iz Bioderma Hydrabio linije? Kakvi su vaši utisci?

 


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: