Utisci o Becca Shimmering Skin Perfector hajlajteru
Lepota, 27/05/2020

Utisci o Becca Shimmering Skin Perfector hajlajteru

Danas je konačno došlo vreme da sa vama podelim utiske o Becca Shimmering Skin Perfector hajlajteru. Kažem konačno zato što se ovaj proizvod već dugo nalazi u mojoj kolekciji. Svi znamo koliko je ovaj hajlajter hvaljen, a kakvi su moji utisci o ovom proizvodu, saznaćete u nastavku.

 

Becca hajlajter


Becca Shimmering Skin Perfector hajlajter dolazi u prepoznatljivom crnom pakovanju koje unutra sadrži malo ogledalo. Moj izbor bila je mini verzija ovog proizvoda koja sadrži 2,4g.


Proizvođač navodi da je u pitanju proizvod izuzetno kremaste strukture, te se vrlo lepo stapa s kožom dok se svetlost reflektuje iz svakog ugla dajući koži prirodan, blistav sjaj.


Mini verziju ovog proizvoda možete pronaći u pet nijansi. Za koju god da se odlučite verujem da nećete pogrešiti, ipak, moj izbor bila je nijansa Opal. Reč je o nijansi koju je proizvođač opisao kao neutralno, belo zlato sa nežnim ružičastim biserima koja će posebno odgovarati devojkama sa srednjim tonom kože. Ako mene pitate ova nijansa se vrlo lepo prilagođava i svetloputim devojkama.

 

Becca Shimmering Skin Perfector hajlajter


Tekstura ovog hajlajtera je vrlo meka, puterasta. Proizvod je vrlo fino samleven, te neće dodatno naglasiti teksturu kože, naprotiv, vrlo lepo se stapa s kožom. Takođe, ovaj hajlajter se gotovo ne trusi, te je vrlo lako raditi s njim. Ukoliko želite suptilan sjaj potrebno je samo dobro da izblendate proizvod, što ćete zahvaljujući njegovoj teksturi postići u samo nekoliko poteza. Ako ste ipak od onih koji vole nešto intenzivniji sjaj vrlo lako ćete postići i takav efekat budući da se proizvod veoma lako nadograđuje. Za intenzivan sjaj uvek je dobar izbor mokra četkica ili nanošenje proizvoda nakon spreja za fiksiranje šminke.


Dakle, ovaj proizvod vam omogućava vrlo lako doziranje, te ćete ga vrlo lako prilagoditi bilo dnevnom bilo večernjem makeupu. Što se tiče njegove trajnosti možete biti sigurni da će na licu stajati od momenta kada ga stavite do momenta kada odlučite da ga skinete.


Takođe, ovaj proizvod se vrlo lepo ponaša i na kapcima bilo samostalno bilo u kombinaciji sa nekim drugim senkama. Što se mene tiče bronzer u pregib kapka i ovaj hajlajter na pokretnom delu su dobitna kombinacija za dnevni makeup.


Prednosti ovog hajlajtera:

  • Meka, puterasta tekstura;
  • Odlična pigmentacija;
  • Lako nanošenje i blendanje;
  • Nadogradivost;
  • Celodnevna postojanost;
  • Sjaj koji neće dodatno naglasiti teksturu kože;
  • Vrlo sporo se troši;
  • Kompaktno pakovanje, pogodno za putovanja.


Nedostaci ovog hajlajtera:

  • Nema ih.

Koliko god se trudila da pronađem neki nedostatak ovom proizvodu zaista nisam uspela.

 

Becca Opal hajlajter


Dakle, moj konačan utisak o Becca Shimmering Skin Perfector hajlajteru jeste da je u pitanju jedan odličan proizvod. Od kada posedujem ovaj hajlajter, moram priznati, da se vrlo retko hvatam za neke druge iz kolekcije.


Ovaj hajlajter možete pronaći u Sephora prodavnicama. Redovna cena mini pakovanja je oko 2400,00 rsd. Ako mene pitate mini pakovanje je i više nego dovoljno za prosečnu upotrebu budući da se proizvod vrlo spro troši.


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali Becca Shimmering Skin Perfector hajlajter? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: