Utisci o Aura Quattro paleti senki
Lepota, 23/05/2019

Utisci o Aura Quattro paleti senki

Jedan od noviteta u svetu šminke jesu Aura Quattro palete senki. U današnjem postu očekuju vas utisci, upravo, o jednoj od četiri palete iz ove kolekcije. Ukoliko vas zanima šta da očekujete od ove palete, nastavite da čitate.

 

Aura Quattro paleta senki


Aura Quattro paleta senki dolazi u četiri varijante: Nude, Rosy, Copper i By Night. Moj izbor bila je paleta koja nosi naziv Copper.


Kako i samo ime govori, ova paleta sadrži četiri nijanse od kojih su dve prelazne nijanse mat dok preostale dve imaju saten završnicu.


Izbor nijansi je lep, međutim umesto svetlije mat nijanse stavila bih neku tamno braon nijansu budući da su obe mat nijanse prilično blage i na kapku veoma slične. Ono što moram naglasiti jeste da je najtamnija nijansa iako na slikama deluje braon zapravo tamno ljubičasta.


Senke su meke, puteraste, vrlo lako se blendaju i stapaju jedna s drugom, ali i prilično truse, te je bolje da prvo završite makeup na očima.


Pigmentacija je vrlo lepa. Međutim, imajte u vidu da se blendanjem gubi na pigmentaciji, te da ćete željeni intezitet dobiti nadograđivanjem boje. Ukoliko vam ovo pak oduzima previše vremena, mokra četkcia će odraditi odličan posao. Na slici ispod možete videti kako izgledaju boje kada se nanesu u samo jednom potezu, te imajte u vidu da na očima možete dobiti mnogo jači intezitet.

 

Aura Quattro senke


Postojanost na mojim kapcima je odlična uz bazu/korektor dok bez baze senke kroz dan gube na pigmentaciji.


Samo pakovanje je izrađeno od plastike nekog, rekla bih, osrednjeg kvaliteta. S druge strane, veoma je kompaktno i dobar izbor za put. U pakovanju dolazi i mali sunđerasti aplikator koji je potpuno nepotreban i koji verujem niko više ne koristi.


Dakle, prednosti ove palete su:

  • Dobra pigmentacija;
  • Puterasta tekstura;
  • Senke se lako nanose i blendaju;
  • Boja je nadogradiva;
  • Boje se lepo stapaju jedna s drugom.


Nedostaci ove palete su:

  • Nedostatak jedne tamnije prelazne nijanse (imajte u vidu da je ovo vrlo subjektivno);
  • Senke se izuzetno truse;
  • Bez baze/korektora senke kroz dan gube na pigmentaciji.

 

Aura Quattro Copper


Aura Quattro paleta senki je jedna vrlo lepa paleta koja i pored ograničenih boja nudi mogućnost za nekoliko različitih makeup izgleda, te može biti dobar izbor da je ponesete na neko vikend putovanje. Takođe, ukoliko ste neko ko nosi samo određene nijanse na svakodnevnom nivou može biti dobar izbor s obzirom da paleta dolazi u četiri varijante, te u svakoj preovladavaju određene nijanse.


Redovna cena ove palete je 540,00 rsd za 3,5g proizvoda, međutim trenutno je na sniženju u Lilly drogerijama, te je možete pronaći po ceni od 419,99 rsd.


P.S.

Sve one koje zanima da vide ovu paletu na delu pozivam da zaprate blog na Inastagramu jer vas uskoro očekuje mini video u kom se šminkam ovom paletom. Do tada ostavljam vam link ka postu gde možete pronaći video u kom se šminkam Wet n Wild paletom.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.

Da li ste isprobali neku od Aura Quattro paleti senki? Pišite svoje utiske.


Do idućeg posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: