Utisci o Anastasia Beverly Hills Amrezy paleti senki
Lepota, 09/09/2020

Utisci o Anastasia Beverly Hills Amrezy paleti senki

Anastasia Beverly Hills je veoma poznat brend. Verujem da je većina čula za njihove čuvene proizvode za obrve ili za kultnu Modern Renaissance paletu senki. U današnjem postu prenosim vam utiske o paleti senki koja je napravljena u kolaboraciji sa Amrezy, te otuda i naziv same palete. Ukoliko vas zanima kakvi su moji utisci o ovom proizvodu, nastavite da čitate.

 

Anastasia Beverly Hills Amrezy paleta senki


Anastasia Beverly Hills Amrezy paleta senki dolazi u prelepom rozom pakovanju sa šljokicama. Sadrži 16 nijansi što je više nego u standardnim paletama ovog brenda koje sadrže 14.


Završnica senki je različita, od saten, šimerastih i mat, pa do glitera. Da, dobro ste pročitali. Ova paleta sadrži dva prelepa glitera. 


Generalno kada pogledate na slikama ovu paletu možete pomisliti da ne sadrži ništa inovativno. Kada malo bolje pogledate, ukoliko izbacite plavu, rozu i ljubičastu boju, ovo je jedna prilično neutralna paleta, sa zemljanim tonovima. Međutim, ono što ni jedna slika ne može da prenese jeste koliko sve ove senke (osim mat, naravno) imaju prelepi odsjaj. Moji favoriti iz ove palete su nijanse Barb i Anastasia. U pitanju su dve zaista posebne nijanse (naročito Barb) koje u sebi imaju duohrom i s kojima možete postići pravu magiju na kapku.


Saten i šimeraste senke su veoma mekane na dodir, te je jako lako raditi sa njima. Takođe, vrlo lepo se stapaju jedna sa drugom, pa čak i plava za koju biste možda pomislili da joj nije mesto u ovoj paleti. Iako, moram priznati, iz ove palete najmanje koristim upravo ovu plavu nijasu smatram da se s njom mogu postići zaista interesantni makeup izgledi, naročito ukoliko ste  neko ko voli da eksperimentiše sa bojama.


Što se tiče mat senki one su, takođe, prilično meke. Zapravo dve koje mi se i nisu toliko dopale i koje su nešto tvrđe od ostalih su nijanse Šemsa i Yugo. Ne mogu reći da su senke loše, međutim, naspram ostalih u ovoj paleti neosporno je da su nešto lošijeg kvaliteta, te se samim tim malo teže i blendaju u odnosu na ostale.


Gliteri iz ove palete su mnogo lepi. Nisu previše krupni, te kada ih nanesete na kapak neće vam biti nelagodni. Ipak, ukoliko želite da nanesete ove glitere morate koristiti gliter prajmer. U suprotnom ćete po celom licu imati šljokice.


Pigmentacija ovih senki je odlična a boja nadogradiva.


Što se tiče postojanosti ovih senki ona je, što je i bilo za očekivati, vrhunska. Od momenta nanošenja pa sve dok ne odlučite da skinete šminku ove senke se neće pomeriti.


Ono što još moram da pohvalim jeste četkica koja dolazi u samom pakovanju. Naime, ovo je jedina četkica do sada koja mi je zaista korisna a koja dolazi sa senkama. Dvostrana je, te se s jedne strane nalazi četkica za nanošenje senki, dok je s druge klasična četkica za blendanje. Ukoliko radite nešto jednostavnije ova četkica vam može biti dovoljna za ceo makeup.

 

Anastasia Amrezy paleta senki - nijanse


I za kraj da sumiramo, prednosti ove palete su:

  • Dobar izbor boja;
  • Raznovrsnost završnice na kapcima;
  • Odlična pigmentacija;
  • Nadogradiva boja;
  • Odlična postojanost;
  • Duohrom efekat koji senke čini posebnim;
  • Senke se lako nanose i blendaju;
  • Boje se lepo stapaju jedna sa drugom;
  • Četkica koja je zaista upotrebljiva.


Nedostaci ove palete su:

  • Nijanse Šemsa i Yugo su lošije u odnosu na ostale u paleti.

 

Anastasia Amrezy paleta senki


Dakle, moji utisci o Anastasia Beverly Hills Amrezy paleti senki su fantastični. Smatram da je u pitanju jedna zaista posebna paleta koja vam omogućava da kreirate najrazličitije makeup izglede budući da sadrži i neutralne tonove, ali i boje u kojima možete uživati. 


Da li vam je neophodna ova paleta ipak morate sami proceniti. Moj utisak je da vam ova paleta nije neophodna ako posedujete neku drugu paletu ovog brenda (naročito ako posedujete više od jedne palete). Ipak, imajte u vidu da je to samo moj subjektivni utisak. 


Cena ove palete je, ukoliko se ne varam, oko 7000,00 rsd u Sephora radnjama.


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali Anastasia Beverly Hills Amrezy paletu senki? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: