Utisci o Afrodita okoloočnoj kremi s ekstraktom kamilice
Lepota, 06/11/2018

Utisci o Afrodita okoloočnoj kremi s ekstraktom kamilice

Kada stigne jesen naša koža zahteva bogatiju negu. Ono što nikako ne volim jeste osećaj zatezanja, naročito ukoliko me zateže koža oko očiju koja je vrlo nežna i osetljiva. Da bih rešila ovaj neprijatan osećaj kada stignu hladniji dani u svoju negu volim da uvrstim neku jaču, hidratantnu okoloočnu kremu koja će rešiti ovaj problem. U današnjem postu vas očekuju utisci upravo o jednoj takvoj kremi. U pitanju je Afrodita okoloočna krema s ekstraktom kamilice.

 

Afrodita okoloočna krema


Afrodita okoloočna krema s ekstraktom kamilice dolazi u maloj, elegantnoj ambalaži i sadrži standardnih 15ml proizvoda.


Proizvođač navodi da je u pitanju okoloočna krema koja ne sadrži parabene, silikone i vazelin. Sadrži vitamin A koji poboljšava ćelijsku razmenu supstanci i podstiče sintezu kolagena. Svakodnevnom upotrebom koža oko očiju će biti negovana, bore izglađene, tamni podočnjaci će nestati a podbulost će se smanjiti.


Kada sam otvorila kremu bila sam iznenađena teksturom. Naime, krema je prilično gusta, te sam pomislila da možda i nije najbolji izbor. Prvo nanošenje je samo potvrdilo moju bojazan. Krema je po nanošenju ostavila masan sloj koji se zadržava na koži što mi se nije dopalo.


Međutim, sa svakim sledećim nanošenjem moje mišljenje se pozitivno menjalo. Istina je da je krema vrlo gusta, te da ostavlja masan sloj, ipak do jutra koža u potpunosti upije proizvod i ostaje meka i vidno hidrirana, te nema potrebe ovu kremu koristiti i u okviru jutarnje nege.

 

Afrodita okoloočna krema s ekstraktom kamilice


Budući da Afrodita okoloočna krema ima gustu teksturu, potrebna je izuzetno mala količina za jedno nanošenje, te će vam ova krema trajati zaista dugo. Iz istog razloga, ovu kremu je najbolje nanositi tapkanjem kako ne bismo razvlačili kožu i na taj način stvarali dodatne bore (preporučuje se da se sve okoloočne kreme nanose tapkanjem bez obzira na teksturu).


Miris ove kreme je puterast, blag i prijatan. Što se tiče navoda da ova krema izglađuje bore ne mogu ništa da kažem. Što se pak tiče tvrdnje da smanjuje podbulost i uklanja podočnjake moram priznati da nisam primetila poboljšanje u tom smislu.


Smatram da Afrodita okoloočna krema s ekstraktom kamilice može odgovarati svim tipovima kože osim izrazito masnoj. Međutim, kombinovanoj koži (masna t-zona) kakva je i moja će odgovarati. Ono što koža eventualno ne upije ujutru ćete ukloniti umivanjem, te nećete imati problema s dodatnim mašćenjem u toku dana. Ipak, ono što moram napomenuti jeste da isto tako smatram da ova krema nije najbolji izbor u letnjim mesecima jer može da stvori osećaj težine.

 

Afrodita okoloočna krema kamilica


Dakle, meni se ova krema izuzetno dopada kao jedna zaista bogata, hidratantna krema koja će efikasno rešiti problem suve kože i zatezanja u hladnim danima. Ukoliko ne volite sloj koji ova krema ostavlja možda vam se neće dopasti. Međutim, mislim da zaslužuje da joj date šansu. Možda promenite mišljene i svidi vam se efekat koji ostavlja na koži.


Redovna cena ove kreme je oko 700,00 rsd.

 


Da li ste probali Afrodita okoloočnu kremu s ekstraktom kamilice? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: