Utisci o Afrodita Hydra Patch kremi za normalnu i mešovitu kožu lica
Lepota, 18/07/2020

Utisci o Afrodita Hydra Patch kremi za normalnu i mešovitu kožu lica

Afrodita Hydra Patch linija sastoji se od nekoliko proizvoda namenjenih za negu kože lica. Proizvod koji sam isprobala a o kom vam danas prenosim svoje utiske jeste Hydra Patch krema za normalnu i mešovitu kožu lica. Ukoliko želite da saznate kakvi su moji utisci o ovom proizvodu, nastavite da čitate.

 

Afrodita Hydra Patch krema za lice


Pre nego što pređem na utiske o samoj kremi želim da napomenem da je moja koža normalna do mešovita (masna t-zona) dok se u zimskom periodu povremeno javljaju i suvlji delovi.


Kao što sam napomenula, Afrodita Hydra Patch linija sastoji se iz nekoliko proizvoda. To su:

  • serum za lice,
  • antirid krema,
  • krema za suvu kožu lica i
  • krema za normalnu i mešovitu kožu lica.

Celu liniju odlikuje vrlo elegantno, minimalističko pakovanje.


Moj izbor bila je krema za normalnu i mešovitu kožu. Proizvođač navodi da je u pitanju proizvod s visokom koncentracijom hidrantnog kompleksa koji pruža trenutnu i dugotrajnu hidrataciju. Takođe, deluje u borbi protiv štetnih zagađivača i znakova starenja. Štiti ćelije od oštećenja, održava njihovu vitalnost i jača zaštitnu funkciju kože. Koža je nakon upotrebe znatno hidrirana, mekša i vidljivo elastičnija.


Tekstura kreme je neke srednje gustine. Mala količina je dovoljna za celo lice i vrat. Vrlo lako se nanosi i brzo upija ne ostavljajući osećaj težine. Rezultat je meka i vidno hidrirana koža. Dakle, navodi proizvođača su tačni smile. Pored toga, ovaj proizvod vam neće dodatno zamastiti t-zonu. Krema ima vrlo prijatan, blag miris.


Ono što mi se posebno dopada jeste činjenica da je ova krema vrlo lagana i da je koža vrlo brzo u potpunosti upije. Meni je ovo vrlo bitna stavka budući da ne volim ništa što na koži ostavlja osećaj masnoće ili težine, naročito u letnjem periodu.


Takođe, ova krema se vrlo lepo ponaša i kao podloga za tečni puder.

 

Afrodita Hydra Patch krema


Dakle, ono što meni ova krema pruža jeste intenzivna hidratacija, meka, elastična i blistava koža. Jedina mana ove kreme jeste što ne sadrži zaštitni faktor, te ukoliko ste u potrazi za takvom kremom, ova nije pravi izbor.


S moje strane imate sve preporuke za ovu kremu. Meni se zaista dopada, te već imam u planu da isprobam serum i antirid kremu iz iste linije.


Redovna cena Afrodita Hydra Patch kreme za normalnu i mešovitu kožu lica je 1269,99 rsd za 50ml proizvoda.


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.


Da li ste isprobali neki proizvod iz Afrodita Hydra Patch linije? Pišite utiske u komentarima.


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: