Trend It Up High Shine ruževi za usne
Lepota, 08/10/2017

Trend It Up High Shine ruževi za usne

Be a Voice. Not an Echo. Ovo je slogan iza kog se krije Trend It Up kozmetika. Trend It Up je relativno novi brend na našem tržištu koji od jula možete pronaći u dm drogerijama. Moj prvi izbor kada je u pitanju ovaj brend bio je ruž iz High Shine kolekcije u broju 270. Malo je reći da je ovaj ruž za mene bio zaista prijatno iznenađenje. S toga sam brže bolje kupila još nekoliko nijansi. Danas želim da vas upoznam sa ovim lepotanima.

Trend It Up High Shine ruzevi

Ovo su ruževi za kojima često posežem poslednjih dana. Toliko da su bacili u senku i neke skuplje ruževe iz moje kolekcije. Vrlo su prijatni na usnama, lako se nanose. U samo jednom potezu dobijate punu i ujednačenu boju. Ne razlivaju se i ne skupljaju. Iako imaju sjajnu završnicu ona nije previše sjajna. Boja se ravnomerno skida. Nakon nekog vremena površinski sloj se skine a na usnama ostaje mat boja koja je manjeg inteziteta. Kao takva boja se na mojim usnama zadržava 4-5 sati. Ukoliko ne volite mat efekat ovaj ruž ćete morati da popravite za 2-3 sata po nanošenju. Kremasti su i ne isušuju usne te će odgovarati i onima sa suvim usnama. Miris je veoma blag, neutralan.

Ovi ruževi kod nas dolaze u nekoliko nijansi. Izbor boja je veoma lep, te svaka žena može pronaći neku nijansu za sebe. Cena ovih ruževa je 299,00 rsd a rok trajanja 24 meseca od otvaranja.

Za kraj mogu samo reći da su ovi ruževi veoma kvalitetni a cena je više nego pristupačna. S toga, ako do sada niste, obratite pažnju na ove lepotane.

 

Da li ste probale ruževe iz ove ili neke druge kolekcije Trend It Up kozmetike? Kakvi su vaši utisci?

 

Do idućeg čitanja, veliki pozdrav.