Max Factor Creme bronzer i rumenilo
Lepota, 13/10/2017

Max Factor Creme bronzer i rumenilo

Ove jeseni, Max Factor je plasirao nekoliko noviteta. Jedan od njih je Creme bronzer. Kada sam, nakon odluke da se ovaj bronzer nađe u mojoj kolekciji, otišla da ga kupim, pogled mi je privukao još jedan Max Factor proizvod. U pitanju je Creme Puff rumenilo. Ovo je rumenilo koje već nekoliko godina gledamo na rafovima Max Factor kozmetike i koje je jednako popularno među devojkama kao i prvog dana. Kako su ovi proizvodi konačno deo moje kolekcije odlučila sam da sa vama podelim svoje utiske. Pa da počnemo.

 

Max Factor Creme bronzer & rumenilo

 

Max Factor Creme Bronzer - Ovaj bronzer dolazi u dve nijanse, 05 Light Gold i 10 Bronze. Kako sam veoma svetle puti, logičan izbor za mene je bila nijansa 05 Light Gold. Prvo što sam primetila kod ovog proizvoda jeste to da mu je tekstura meka i svilenkasta, što mi se posebno dopalo. Lako se nanosi i blenda, te nema bojazni da ćete, ukoliko niste vični, imati fleke na licu. U sebi ima sitan šimer koji daje zdrav sjaj koži. Miris mu je prijatan, puderast. Najčešće ga koristim za dnevnu makeup varijantu, kada ne želim prenaglašenu šminku. Međutim, boja je nadogradiva, te možete postići i malo naglašeniji izgled pogodan za veče.

 

Max Factor Creme Puff Blush - Ovo rumenilo dolazi u nekoliko nijansi od kojih ćete sigurno naći neku za sebe. Rumenilo koje sam ja izabrala je u nijansi 15 Seductive Pink. Budući da su i bronzer i rumenilo iz iste kolekcije (Creme) ne čudi činjenica da se ponašaju gotovo identično. Naime, po pitanju nanošenja, blendanja, teksture, pa čak i mirisa, ovo rumenilo je praktično isto. Takođe ima sitan šimer koji daje zdrav sjaj koži. Jedina, prilično zanemarljiva, razlika koju mogu da navedem je ta što je rumenilo za nijansu manje nadogradivo.

 

Kako sam ljubitelj multifunkcionalnih proizvoda, navedene sam isprobala i kao senke za oči. Bronzer sam nanosila u pregib kapka, dok sam na ostatak nanosila rumenilo. Ovom kombinacijom sam dobila prirodan i svež izgled očiju.

Što se tiče trajanja ova dva proizvoda, na mojim obrazima se zadržavaju oko 6 sati, nakon čega boja počinje da bledi. Na kapcima se zadržavaju čitav dan i to bez baze. Rok trajanja oba proizvoda je 36 meseci od otvaranja.

Zaključak je da su ova dva proizvoda zaista odličnog kvaliteta. Mene su oborili. Verujem da ću ih često i vrlo rado koristiti. Redovna cena bronzera je 1099,00 rsd dok je rumenilo 999,00 rsd.

 

Da li ste isprobale ove proizvode? Kakvi su vaši utisci?

Do idućeg čitanja, veliki pozdrav.