Llums noviteti: Metallique tečne senke i Featherlight Long Lasting ruž
Lepota, 29/12/2018

Llums noviteti: Metallique tečne senke i Featherlight Long Lasting ruž

Llums je za relativno kratko vreme postao jedan od omiljenih brendova na našem tržištu što ne čudi kada uporedimo odnos cene i kvaliteta. Nedavno su se na njihovim policama našli i neki novi proizvodi. Ono što sam odlučila da isprobam a o čemu vam danas donosim utiske jesu Metallique tečne senke i Featherlight Long Lasting ruž.

 

Llums Metallique tečne senke i Featherlight Long Lasting ruž


Llums Metallique tečne senke - Ove senke dolaze u staklenoj ambalaži sa pipetom koja omogućava lako doziranje, te nema bojazni da će vam se senka razliti na sve strane.


Proizvođač navodi da su senke lagane, te da pružaju bogatu pigmentaciju i luksuzan metalik finiš. Takođe, proizvođač navodi i to da je dovoljna samo jedna kap proizvoda za ceo kapak.

 

Llums Metallique tečne senke 1


Moram priznati da je proizvođač u svojim navodima potpuno tačan. Senke zaista imaju laganu, vodenu teksturu. Na kapku ostavljauju veoma tanak sloj koji ne stvara osećaj težine. Pored toga pigmentacija je na zavidnom nivou. Ukoliko želite malo suptilniji efekat jedna kap proizvoda će vam biti dovoljna za oba kapka. Metalik završnica koju ove senke pružaju je odličan izbor za neki praznični makeup.


Rad s Llums Metallique tečnim senkama je veoma je jednostavan. Lako se nanose i prstima i četkicom, s tim što je meni nekako jednostavnije prstima. Po nanošenju se veoma lepo ponašaju, neće se uvlačiti u pregib ili preslikavati.


Ipak, prilikom nanošenja morate voditi računa jer se ove senke veoma brzo suše, te je najbolje da prvo našminkate jedan kapak, pa tek onda drugi. Kada se senka osuši nema šanse da ćete je pomeriti, te je samim tim veoma dugotrajna.

 

Llums Metallique tečne senke 2


Ove senke dolaze u 6 nijansi: Bronze, Bordo, Roze, Bež, Violet i Holo blue. Moj izbor su bile nijanse Bronze i Bordo. Međutim, sve nijanse su nosive i pružaju zaista veliki izbor makeup izgleda koje možete postići.

 

Kao inspiraciju i motivaciju da koristite ove senke na različite načine, ostavljam vam Jelenin video (sa youtube kanala Šminkanje sa Jelenom) gde je koristila ovaj proizvod u vidu ajlajnera.

 


Redovna cena Llums Metalique tečnih senki je 379,99 rsd za 5,5ml proizvoda.

 

Llums Featherlight Long Lasting ruž - Sledeći Llums novitet o kom danas govorimo jeste ruž u olovci. Ono što mi se kod samog pakovanja sviđa jeste to što je olovka na odvrtanje, te nećete rezanjem baciti deo proizvoda.


Proizvođač navodi da je reč o laganoj formulaciji intezivnih boja, te da ovi ruževi pružaju lagan i prijatan osećaj na usnama. Visok stepen pigmentacije omogućava dobru pokrivnost bez mrlja i naslaga, ostavljajući baršunast, mat finiš. Na usnama može da traje i do 18h.


Tekstura ovih ruževa je zaista lagana i baršunasta. Na usnama ne ostavljaju osećaj zatezanja i težine, veoma su prijatni, te ih gotovo i ne osećate što nije čest slučaj kod mat ruževa.

 

Llums Featherlight Long Lasting ruž


Budući da je u pitanju formula koja je tako lagana očekivala sam da će se ovi ruževi pomerati i nisam verovala u njihovu dugotrajnost. Međutim, ovaj ruž me je demantovao. Kada ga jednom nanesete ne morate da brinete da će se razmazivati ili da će ostajati na čašama i slično.


Ipak, mislim da je proizvođač bio veoma ambiciozan kada je rekao da ovaj ruž može trajatai i do 18h. Opet, ne mogu da tvrdim jer ga nisam testirala 18h. smile Najduže što sam izdržala s ovim ružem bilo je 4-5h budući da će se, iako dugotrajan, prilikom jela skinuti.


Llums Featherlight Long Lasting ruž se veoma lako i precizno nanosi, te ćete ga veoma lako popraviti u toku dana ukoliko imate potrebu. U samo jednom potezu dobićete punu, ujednačenu boju.


Zbog svoje lagane formule i dugotrajnosti ovaj ruž preti da postane jedan od mojih omiljenih mat ruževa.


Jedina mana kod ovog ruža jeste izbor nijansi. Naime, ovaj ruž dolazi u svega 3 nijanse: Singapure Sling, Kamikaze i Irish Coffee (koju možete videti na slici). Ipak, ostaje nada da će Llums proširiti izbor nijansi kada su ovi ruževi u pitanju.


Redovna cena Llums Featherlight Long Lasting ruževa je 499,99 rsd za 1,8g proizvoda.

 

 

Da li ste isprobali neki od navedenih proizvoda? Pišite vaše utiske.


Do narednog javljanja, veliki pozdrav.

 

Povezani postovi: