Izaberite nijansu karmina prema svom podtonu kože: Oriflame The One Colour Stylist Ultimate karmini
Lepota, 18/04/2019

Izaberite nijansu karmina prema svom podtonu kože: Oriflame The One Colour Stylist Ultimate karmini

Oriflame je nedavno izbacio nove The One Colour Stylist Ultimate karmine. Ono što ih čini drugačijim jeste to što su kreirani tako da možete da izaberete nijansu karmina prema svom podtonu kože. U današnjem postu vam prenosim svoje utiske, te ukoliko vas zanima nešto više o ovim karminima, nastavite da čitate.

 

Oriflame The One Colour Stylist Ultimate karmini


Oriflame The One Colour Stylist Ultimate karmini su, kao što sam već napomenula, kreirani tako da odgovaraju različitim podtonovima kože. Ova karakteristika ih izdvaja iz mase budući da je dovoljno da znate svoj podton kože kako biste izabrali idealnu nijansu.


Verujem da većina zna kako da odredi svoj podton kože. Ipak, za one koji nisu sigurni evo nekoliko reči o tome. Dakle, najlakši način da odredite svoj podton kože jeste da pogledate u svoje vene na rukama. Ukoliko su vam vene plave i/ili ljubičaste imate hladan podton kože, ukoliko su vam vene zelene i/ili žućkaste imate topli podton kože. Ukoliko pak ne možete sa sigrurnošću reći da li su vaše vene plave ili zelene imate neutralan podton kože.

 

Oriflame The One Colour Stylist Ultimate - karmini prema podtonu kože


Pređimo sada na utiske o samim karminima. Prvo što sam primetila kod ovih karmina jeste to da imaju veoma precizan vrh koji omogućava veoma lako nanošenje čak i bez olovke za usne.


Tekstura ovih karmina je kremasta, te su vrlo prijatni na usnama i što je još važnije ne isušuju ih. Sama završnica je, takođe, veoma lepa. Ne sijaju se previše već daju neki blag, prirodan sjaj.


Pored toga veoma su pigmentovani, te ćete uz samo jedan sloj dobiti punu boju. Takođe, ovi karmini vam se neće razlivati niti skupljati.


Ono što mi se posebno dopalo jeste činjenica da se ovi karmini ravnomerno skidaju, te na usnama ostaje boja čiji se intezitet kroz dan smanjuje ali i dalje izgleda veoma lepo. Ipak ukoliko želite punu pigmentaciju moraćete popravljati karmin. Takođe, imajte u vidu da će se boja prilikom jela, iako ne u potpunosti, ipak skinuti.


Moj podton kože je neutralan, te sam tako i birala nijanse. Izbor je pao na Cranberry Blush i Sunset Show. Na fotografiji ispod možete videti kako izgledaju ove nijanse.

 

Oriflame The One Colour Stylist Ultimate karmini - nijanse


Budući da sam izabrala dve prilično intenzivne nijanse neretko ove karmine samo blago utapkam, te na taj način dobijem sasvim drugu nijansu koja je pogodna za dnevnu šminku.


Dakle, moji utisci o Oriflame The One Colour Stylist Ultimate karminima su pozitivni. Pored veoma lepe teksture i postojanosti smatram da je izbor nijansi lep (24 nijanse), te da svako može pronaći svoju idealnu nijansu što je dodatno olakšano činjenicom da nijansu možete izabrati prema svom podtonu kože. Jedina mana ovih karmina jeste to što ih u toku dana morate popravljati. Međutim, to je i za očekivati budući da nisu u pitanju mat karmini.


Redovna cena ovih karmina je 899,00 rsd za 4g proizvoda.

 

Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.

Da li ste probali Oriflame The One Colour Stylist Ultimate karmine? Pišite svoje utiske.


Do narednog posta, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: