Istaknite prirodnu lepotu vaših očiju uz pomoć Max Factor proizvoda
Lepota, 01/10/2017

Istaknite prirodnu lepotu vaših očiju uz pomoć Max Factor proizvoda

Oduvek sam bila ljubitelj prirodnog makeup izgleda. Neretko se u mojoj korpi za kupovinu mogu naći proizvodi koji će mi pružiti baš takav izgled. Iako proizvodi koje ću vam danas predstaviti nisu novitet ni na tržištu ni u mojoj makeup kolekciji, odlučila sam da vas podsetim na njih. Ono što me navelo na ovaj korak jeste to što sam u proteklom periodu za postizanje dnevnog, prirodnog makeup izgleda uglavnom posezala za ovim proizvodima.

Max Factor

Prvi proizvod je Max Factor Masterpiece Nude Palette. Ova paleta je izašla na jesen prošle godine i dolazi u tri različite varijante. Moja je u nijansi 03 Rose Nudes. Ono što se meni sviđa kod ove palete jeste to što se lako mogu postići najrazličitiji makeup izgledi.

 

U samoj paleti dolazi 8 nijansi koje su mat, satenske i šljokičaste, a sam izbor nijansi je veoma dobar. Kada je u pitanju kvalitet mogu reći da je zadovoljavajući. Mana ovih senki je to što su veoma mekane i truse se. Pigmentacija je dobra, a na očima (i s bazom i bez baze) stoje ceo dan. Veoma se lepo nanose i lako se blendaju. Pakovanje je kompaktno, te je vrlo praktično za putovanja.

 

Drugi proizvod koji je u proteklom periodu bio deo mog svakodnevnog makeup izgleda jeste čuvena Max Factor maskara 2000 Calorie. Ova maskara za mene predstavlja pravi izbor kada želim prirodni makeup izgled ili "no makeup" makeup.

 

Ova maskara je malo suvlja, te mi se s njom nikada nije desilo da mi trepavice budu slepljene. Lepo ih raščešlja i razdvoji, da im dužinu i blagi volumen. Ono što mi je veoma bitno kada su maskare u pitanju jeste da se ne razmazuju i ne truse. Sa ovom nema bojazni da će vam se to desiti. Brzo se suši i ostaje na mestu ceo dan.

 

Na fotografijama imate priliku da vidite makeup izglede postignute ovim proizvodima.

Max Factor 1

 Max Factor 2

Koje vi proizvode koristite na dnevnom nivou za isticanje očiju? Da li ste probale ove prozvode i kakvi su vaši utisci o njima?

 

Do idućeg javljanja, veliki pozdrav.