Da li je Maybelline Total Temptation paleta senki opravdala očekivanja
Lepota, 15/11/2018

Da li je Maybelline Total Temptation paleta senki opravdala očekivanja

Nedavno se na našem tržištu pojavila Maybelline Total Temptation paleta senki. Nakon pozitivnog iskustva s maskarom iz iste linije (o kojoj ste mogli čitati ovde) odlučila sam da isprobam i paletu senki. Da li je ova paleta opravdala moja očekivanja, saznajte u nastavku.

 

Maybelline Total Temptation paleta


Maybelline Total Temptation paleta dolazi u malom, kompaktnom, plastičnom pakovanju. Na poleđini možete pronaći predloge kako da koristite ovu paletu i postignete dva različita makeup izgleda.


Ova paleta u sebi sadrži 8 senki za oči i 2 hajlajtera. Podeljena je na dva dela od kojih jedan sadrži tople tonove dok je drugi s hladnim tonovima.


Kao ljubitelj toplih tonova krenuću u tom pravcu. Dakle, imamo 4 senke toplih tonova, od zlatne nijanse sa šimerom, preko narandžaste koja poseduje nešto blaži šimer, pa do braon mat nijansi. Takođe, tu je i zlatni hajlajter.


S druge strane imamo hladne ljubičaste tonove. Dve ljubičaste nijase su potpuno mat, dok jedna sadrži sitne šljokice, te na posletku imamo jednu mat crnu nijansu. Tu je, naravno, opet hajlajter za koji nisam sigurna koliko je nosiv budući da je ljubičast.

 

Maybelline Total Temptation paleta senki


Ono što sam prvo primetila kod ove palete jeste da je i pored lepih boja pigmentacija na očima veoma slaba. Najbolju pigmenaciju imaju dve najtamnije nijanse (braon i crna). Senke se veoma lako blendaju, međutim, blendanjem se dodatno gubi na pigmentaciji. Nadograđivanjem boje možete malo popraviti situaciju, ali opet ne mnogo.


Pored toga što je pigmetacija loša, blendanjem se senke nekako stapaju jedna u drugu te izgleda kao da ste na ceo kapak naneli samo jednu boju.


U nadi da će se ova paleta bolje pokazati sa bazom za senke probala sam da je koristim i tako, međutim, razlika je bila zanemarljiva.


Što se tiče hajlajtera oni su se pokazali za nijansu bolje. Zlatni hajlajter mi se dopada budući da volim suptilan, prirodni sjaj. Ljubičastim hajlajterom nisam mnogo oduševljena zbog boje. Ipak, i on daje lep, suptilan sjaj. Onima koji vole jači sjaj ovi hajlajteri se neće dopasti.

 

Maybelline Total Temptation paleta senki i hajlajtera


Senke se ne uvlače u pregib i lepo se ponašaju u toku dana. Što se tiče postojanosti ne mogu reći mnogo jer je makeup koji se postiže ovom paletom veoma blag, te ne mogu uočiti da li senke kroz dan gube na pigmentaciji ili ne.


Ova paleta možda može biti dobra za nekog početnika, međutim, smatram da se na tržištu i za početnike mogu pronaći mnogo bolje palete koje su jeftinije.


Na slici možete videti makeup postignut ovom paletom. Ili ne možete wink. Na fotografijama je uvek nešto blaži makeup nego uživo, te se ovde gotovo i ne vidi smile.

 

 Maybelline Total Temptation paleta senki makeup


Nažalost, moram reći da me je Maybelline Total Temptation paleta senki razočarala, naročito ako uzmemo u obzir da je Maybelline The Burgundy Bar jedna od najboljih drogerijskih paleta na našem tržištu, te da su moja očekivanja bila mnogo veća.


Redovna cena ove palete je 1499,00 rsd.


Da li ste isprobali Maybelline Total Temptation paletu senki? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg javljanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: